Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için sağlık raporu alma çilesi!?

fringe şizofreni ehliyet için bir engeldir ancak benim norolojik sorunum ehliyet yada rapor için engel değil. ben özel teçizatlı araç almak için uğraşıyorum ehliyetim var zaten

fringe şizofreni ehliyet için bir engeldir ancak benim norolojik sorunum ehliyet yada rapor için engel değil. ben özel teçizatlı araç almak için uğraşıyorum ehliyetim var zaten

aslında şizofreni de ehliyet için engel değil..doktor ehliyet alabilir ibaresini düştüğünde ehliyet alınabiliyor.ama onun için tekrar sağlık kurulu kovalamak gerekiyor..

Ehliyet alınmasına kanunen engel varsa bence illa ki ehliyet almaya ısrar etmek çok yanlış. Zira hem kendi, hem de trafikteki insanları tehlikeye atmış olduğunuzu düşünmüyor musunuz?

merhaba arkadaşlar şükür bugün raporu hallettim il sağlığa verdim. kurula grcem 14 nde.. ercan hocaya sıra almıştım muayeneye ,o da bugün kurulda imiş şükür 5 dk da bitti işim orda. rabbim herkesin yardımcısı olsun

burak arkadaşım servet ünsal tıp merkezi veriyormuş aramıştık demetevlerde

Sen ordanmi aldin kardeşim

Tsk ederim engellilere de verebiliyormu

Kardes il sağlığa gitmekteki amac otv inedirminden faydalanmak icinmi

Üst Alt