Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için sağlık raporu alma çilesi!?

duygum19

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ANKARA da devlet hastanelerinden ehliyet sağlık raporu için giden varmı?
ben aile hekiminin sevki ile ANKARA hastanesine gttim. kurulun olduğu günler . NÖROLOJİ ulucanlardaki kurul yazdı sonra ana binada ki ,ORTOPEDİ kuruluna gttim ,doktor aile hekiminin sevkini kabul etmedi.
TANI ve KARAR da neden sevkettiği hangi kontrolleri yaptığı yazacakmış. elime de kağıt tututşturup gönderdi.
aile hekimine gttim ertesi gün o da şablon hazır ben yazamam dedi . bi daha sevketti.
ortopedi yine kabul etmedi. doktorları dolaştım sordum kimisi hastaya kimisi izne çıkacakmış
öğleden sonra. aile hekimine gttim o da yapacağım bişey yok dedi. bi haftam gel gitle bitti.

yardımcı olan olursa sevinirim. tavsiye edecekleri devlet hastanesi?

Kolay gelsin bi arkadaşım direk dış kapı poliklinikten hal etmiş dış kapı yıldırım Beyazıt hastanesi yakınsa uğra derim

Özelden alan kardesim senin engel ne idi aile hekiminden sevk aldinmi sende

dışkapı çok ters kalıyor yine de çok sağolun arkadaşlar..olmazsa özele gdcem artık . ilerde aynı raporla ötv indirimi olur sa diye devlet hastanesinden uğraşıyordum. galiba ayrı rapor çıkarılacakmış ötv için

valla kardeşim bende aynı senin gibi sorun yaşıyorum... B ehliyetim var H alayım derken az kalsın var olan ehliyetim den oluyordum. Emniyet şimdi peşimde sıradan bi nöroloji Dr sikayet etmiş Prf.dan araç kullabilir raporu götürüyorum gerizekalılar kendi bildiklerini okuyorlar... aman sen benim durumuma düşme ama aman....

Allah yardımcımız olsun. zaten hayatımız zor daha da zorlaştırıyorlar. benim de karışık anlıycanız bi raporu almasam benimde kurs da param yancak

Nihat epilepsiminvar sende kardees

Otv indirimi olmayacaksa en güzeli ozel ozman aile hekimindenminsevk aliyon onada yoksa direk engelinle ilgili bolume gidp okwymi dior

Burak kardeş epilepsi 8 yıl öncesinde vardı ve bin şükür bitti.

ilk önce aile hekimine bi fotoğrafla gdyorsun o seni sağlam olsanda sevkediyor. istediğin hastanelere gdyorsun, tabi hastanelerin kurul günleri var pazartesi, çrşamba, cuma

Peki simdi nerden çıktı kardesim biymis olamsina ragmen noroloji muhabbeti

Duygum19 varsayiiyorum seni ortpedo ve goze sevk etti ozel bir hastanye gidp okey bastırsan o oluyormu

nöroloji ve ortopediye sevk etti( durumum nörolojik ama aile hekimi isteğine göre ortopediye de sevketti.) özel oluyor diye biliyorum. bastırıyorsun kaşeyi de. işde muayene tetkik yaparsa fiyatlar nasıl olur bilmiyorum

aile hekiminin dediği şu adam sağlam gelse de artık ister genç yaşlı sevkediyoruz bütün bölümlere dedi. sorumluluk almak istemiyoruz dedi. benim daha önceden göz falan diğer tetkikler olduğu için istemedi

miyopati( kas hastalığı) eğer son çare bi doktor var ondada halledemezsem özele gtcemm

Ankarada ozel hastane cok ama.hangi yerler verir onubilmiyorjm bende ankara varmi senin bildin hastane

İNŞALLAH yarın bikaç özel hastaneye sorcaz öğrenice yazarım buraya

sizin rahatsızlığınız ne ? sizde mi sürücü sağlık raporu alacaksınız

Bende skalyoz var kardes ortopedik ben alamadimda benim kardeşim dede var skalyoz onun icin soruyorum onda h ehliyet var oda deistircekde ankarada özel olursa ozelden alcaz ona ehlietininilk alındında raporunu ozelden almisti kabulda edildi ogrenirsen hastaneleri payslarisan sevinrim kardes

Özelden alan kardesim senin engel ne idi aile hekiminden sevk aldinmi sende

önce aile hekimine gittim..aile hekimi sisteminde engelim görünüyordu..bende o yüzden aile hekiminden sevk almadan direk özel hastaneye gittim..ehliyet için sağlık raporu alıcam dedim..tamam dediler..10 dk da hallettiler..80 tl ödedim..raporumu aldım çıktım..
ben devlet hastanesinden veya sağlık ocağından rapor alamıyordum.
çünkü benim engel paronoid şizofreni..

Çok geçmiş olsun benimde problemim norolojik. ilk sevkedildiğim hastane direk sürücü olamazsın dedi elimde h sınıfı ehliyet olduğu halde. Karara itiraz edip Kayseriye sevk aldım. Orda EMG istediler 2 ay sonraya randevu verdiler. Onun sonucuna kaldı benim iş.

fsmehmet

neden özel hastaneden sağlık raporu almıyorsunuz ehliyet için.Bu kadar uğraşmaz raporunuzu hemen alırsınız.

fringe kayseride de bir sonuç alamazsam aynen dediğiniz gibi yapıcam evrakları yırtıp atıcam sıfırdan sevk alıp gidicem bi özel hastaneye :D olur mu olmaz mı bilmiyorum ama

fsmehmet

valla dostum ben özel hastaneden aldım sağlık raporunu ehliyet için , istanbul da..80 tl falan ödemiştim.10-15 dk içinde aldım sağlık raporunu..hatta özel hastane de değildi aldığım yer..özel poliklinik..istanbul maltepe de..yani bulunduğun yerdeki bir kaç özel hastaneye tlf et..ehliyet için sağlık raporu veriyormusunuz diye sor..mutlaka veren vardır..hiç bu kadar uğraşma..ama şuna dikkat et..özel hastaneden raporu alırken doktor sağlık sorunun varmı diye sorarsa..hepsine yok de...çünkü senin devlet hastanesindeki sağlık kayıtların özel hastanede çıkmıyor..

fringe kardeş şimdi ben özel teçizatlı araç alıcağım için sağlık sorunun var mı diye sorarsa mecbur evet diyeceğiz :D Ötv muafiyeti için rapor veriyor mu acaba özel hastaneler.

Kardeş nöroloji tanısı varsa sakın onu söyleme sadece sıradan biri ve sadece ehliyet için başvurduğunu söyle...
Eğer nörolojik bir rahatsızlığın olup ve geçmiş olduğunu söylesende Vallahi de Billahi de olumsuz rapor alırsın bilgin olsun...

nihat_8790 iyi de ben söylemesem bile ayaklarım çap çap basıyor yani rahatsızlığım görünür bir şekilde. o yüzden özel teçizatlı araç alacağım. bu benim hakkım istedikleri kadar olumsuz rapor versinler ben hakkımın peşinden koşayımda nasipte ne varsa o olacak

Kardeş nöroloji tanısı varsa sakın onu söyleme sadece sıradan biri ve sadece ehliyet için başvurduğunu söyle...
Eğer nörolojik bir rahatsızlığın olup ve geçmiş olduğunu söylesende Vallahi de Billahi de olumsuz rapor alırsın bilgin olsun...

devlet hastanesi bana şizofreni raporum olduğu için,ehliyet için sağlık raporu vermiyordu.
bende gittim özel hastaneye 80 tl mi ne ödedim.aldım sağlık raporunu 10-15 dk içinde..ama şizofreni raporum var demedim.hiç birşey söylemedim.

Üst Alt