Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için rapor alacağım. Raporumu düşürürlerse haklarım iptal mi olur?

bertan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu engelli ehliyeti almak istiyorum ancak raproumun düşürülmesi durumunda haklarımda iptalmi ediliyor.vergi indirimim var emeklilik hakkım memurluk bunların hepsi iptal mi oluyor bilen varsa cevaplandırabilirse sevinirim.saygılar

arkadaşım ehliyet için aldıgınız raporda oran belirtilmiyor diye biliyorum engelinize göre ozel tertibatlı araç mı kullanırsınız normal araç mı otomatik vitesli araç mı normal araç mı bunlara karar veriliyor . diger haklarınız kaybolmaz

bertan

Sürücü Olur Raporunda oran bulunmuyor, sadece engel durumu ile ilgili kısa tanımlar ve sürücü belgesinde bulunacak engel kodları yer alıyor. Daha önceden almış olduğunuz raporunuzu etkilemez ya da bahsettiğiniz kazanılmış haklarınıza bir şey olmaz.

Bazi arkadaslarin raporlarinda oran goruyorum.ehliyet icin heyete girmis kimse yokmu cevap verebilecek

Kardeşin normal h sınıfı ehliyet için alınan raporda oran yok fakat ötvsiz araç alımında alınan raporda oran var bertan

bertan

Arkadaşların da yazdığı gibi, ehliyet raporunda oran bulunmaz. uzman hekim -> il sağlık komisyonu süreci ile alınır.

Üst Alt