Miyopati hastasıyım ve ehliyet yenilemek için işlemler yapacağım aracımda özel tertibat var gaz fren elden kumandalı il sağlık müdürlüğündeki heyet sürücü olmaz derse ne yapacağım işe araba ile gidip geliyorum herşeyim araba benim ortopedi doktoru sürücü olur deyip il sağlık müdürlüğüne sevk ettikten sonra oradaki kurulun sürücü olmaz deme şansı var mı? Araç kullanabiliyorum tertibatımla rahat şekilde başına böyle bir olay gelen oldu mu olası bir durumda itiraz hakkımız var mı?
Ayrıca bulunduğum il de kurul il sağlık müdürlüğünde değil ilçe sağlık müdürlüğündeymiş illere göre farklılık olabiliyor mu
Kollarım sağlam hatta gaza ayakla basıyorım freni tertibat ile kullanıyorum myopati hastası olup il sağlık müdürlüğünde kurula giren var mı? Bir bilen yok mu?
Ayrıca bulunduğum il de kurul il sağlık müdürlüğünde değil ilçe sağlık müdürlüğündeymiş illere göre farklılık olabiliyor mu
Kollarım sağlam hatta gaza ayakla basıyorım freni tertibat ile kullanıyorum myopati hastası olup il sağlık müdürlüğünde kurula giren var mı? Bir bilen yok mu?