Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için illa devlet hastanesi raporu mu gerekli?

hasim66

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ehliyet almak için haftaya aile hekimine gideceğim.Ehliyet için illa da devlet hastanesine mi gitmemiz lazım?Bazı özel hastaneleri aradım biz veriyoruz dedi.Beni bir bilgilendirin lütfen.

Yok özel hastaneden de alabilirsiniz ancak rapor yine de il sağlık müdürlüğüne gidecek kurula girilecek kodlar oradan verilecek

Devlet hastanesi nden alacaksınız özel hastaneler rapor vermiyorlar engelli raporu

Doktor alır dedikten sonra sıkıntı olur peki il sağlık müdürlüğünde cdisci

bence işini sağlama al.kabul etmeyebilirler.devlet hastanesine ücret ödemiyosun.

@karakas69

Devlet hastaneleri daha pahalı bile.

Engelli ehliyeti almak için izlenecek yol.
Aile hekimine engelli ehliyeti almak istediğini anlat.
Aile hekimi sevkini anlaşmalı özel,devlet,eğitim ve araştırma yada üniversite hastanesi ne muhayene ol.(tavsiyem anlaşmalı özelden al daha ucuza mal olur.)
Hastanede olmuş olduğun muhayene sevkini il sağlık müdürlüğüne götür.Birde kamu hastanelerinden almış olduğun durum bildirir engelli raporunu ver.Seni komisyon zamanı heyete çağırıp sağlık durumuna göre hangi araç yada tertibata gerek duyduğun kodları sürücü belgesi sevkine yazacaklar.Eski ehliyetin varsa trafikten deyiştireceksin yada sürücü kursuna gidip yeni ehliyet alacaksın

Metehan41
hocam ucuz ve kolay alındığı için özele gitmek istiyorum zaten aile hekimine derim o bi özel hastane adı verdi zaten onun dedeiği hastaneye gideyim o zaman değil mi

karakas69
1 doktor 50 lira 3 ve üzeri 200 lira sen ne diyorsun hocam ne bedavası

Arkadaşlar İstanbul da Hangi özel hastane bu raporu verir bilgisi olan varmı ben devlet hastanesinden randevu aldım gerçi ama

Daha bugün bayıldım devlet hastanesinde 200 tl 3 doktor gezdim.

Cango

arkadaşlar ben istinye devlet hastanesine gittim.engelli kimlik kartımı gösterdim. ortopedi ve gözdoktoruna girdim.ortopedi para istemedi,göz doktor 50tl gibi bir lafetti.bende engellilerden ücret alınmaz dedim.hastanenin ilk randevu katındaki bayanı aradı.oda alınmaz dedi.raporumu aldım.biraz da hakaramak lazım bence.

Üst Alt