Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet alırken aldığım önceki raporu araç alırken kullanabilir miyim?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, ehliyetim H sınıfı ve hiçbir ibare yok, sadece H sınıfı yazısı var. bundan 7-8 yıl önce H sınıfı ehliyet almak için aldığım raporu şimdi ehliyetime otomatik vitesli araç kullanır ibaresi işletmek için kullanabilir miyim? ehliyet için rapor alırken sanırım otomatik vitesli araç yazmışlardı. Araç alırken yeni rapor aldım ama ehliyet alır araç kullanır vs yönünden değerlendirilmemiş.

NETBUS

Sürücü belgesine işlenecek ibare söz konusu olduğunda yakın zamanda alınan rapor istenir.

bende bunun için emniyete gittim. dosyama bakmak istiyorum dedim. oradaki görevli sisteme baktı orada sadece H sınıfı ibaresi vardı. raporu alırken doktorla otomatik vites olarak belirledik donanımı dedim.
görevlide tamam o zaman sisteme o şekilde kaydederim dedi. hemen orada sisteme H sınıfı otomatik vitesli araç kullanır yazdı. Peki bu şekilde trafik durdurursa ve ehliyet sorup sisteme bakarsa ne görecek dedim, işte bu yazıyı " H sınıfı otomatik vitesli araç kullanır" ibaresini görecek dedi. sorun çıkmaz sistemde ne yazarsa onu görür dedi. ehliyette yazması önemli değil dedi.
bende bunun üzerine ehliyetime ibare ekletmedim. zaten sisteme baktıklarında ne tür ehliyetim olduğu ve gereken donanım gözüküyor.

Üst Alt