Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet alımında hakem hastanenin verdiği olumsuz karar ne kadar geçerlidir?

fsmehmet

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum

Sorum şöyle;

Diyelim ki işlemlere başladığımızda ilk gittiğimiz doktor sürücü olamazsın dedi. Karara itiraz ettik. İl sağlık müdürlüğü 3 ilgili aynı branşın bulunduğu bir hastaneye sevk ediyor. Orda ki doktorlarda sürücü olamazsın diyince bir itiraz hakkımız daha oluyor ve Ankara hakem hastaneye sevk alıyoruz. Hakem hastanenin kararı kesin olur dediler. Hakem hastanede sürücü olamazsın derse eğer bizim bu sürece tekrar başlamak için ne yapmamız gerekiyor. Belli bi süreden sonra tekrar başvuru hakkımız var mı. Yoksa hakem hastanenin kararı sonsuza kadar geçerli midir?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

fsmehmet

Tüm yolların sonu ancak mahkemeye çıkar. Mahkemede hakimin ikna edilmesi gerekir. O aşamada videolar, yurt dışından örnekler vs. ile hakkınızı almaya çalışmalısınız...

fsmehmet

sayın arkadaşım bende hakem hastaneye sevk oldum senin rahatsızlık ney ki benim F20 şizofreniden b sınıfı vermediler takarlarsa iyi takılıyorlar haberin olsun

hakanorhaan@hotmail.com adresi bana ait mail atabilirsin merak ettiğin birşey varsa

Nörolojik. Sevk olduğum hastanede B-Engelli ehliyet alabilir ibaresini yazdırdım ve Ortadaki kutuya işaret koydurdum 3 doktora kaşelettim imzalattım. şimdi üst yazı ve sonuç için komisyonu beklicem ben işimi hallettim

valla şans bende döndüyse herkeste döner emin ol :D daha ötv raporu alacağım iş bitmiyor ki :D

fsmehmet

Hocam benimki de nörolojik ve ortopedik.Sizce şansım ne alma konusunda.
Birde sizde ağır engelli kısmı işaretli mi?

Üst Alt