Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet alabilmem için elden tertibatlı araca ihtiyacım var!?

fikretfikret

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ben 7 yil once trafik kazasi gecirdm kismi felc oldum simdi araba almak istiyorm h sinifi ehliyet almam gerekiyormus onun icn elden tertibatli arac gerekiyor sinava girip ehliyeti almam gerekiyor ve aracim yok sizlerde varsa elden yapili arac ehliyet sinavi icin bir saatligine verebilir misiniz

fikretfikret

ilk önce özel tertibatlı araç kullana bilir raporu alman lazım sonra h sınıfı ehliyet almak için H sınıfı ehliyet veren sürücü kursu bulman lazım her sürücü kursu vermiyor--- bende ortopedik engelliyim B sınıfı ehliyet vardı sonra rapor aldım özel tertibatlı araç kullanabilir diye sonra H sınıfı ehliyete çevirdim sadece direksiyon sınavına girdim ve sınavda tertibatlı araç kullanmadım normal otomatik araç kullandırdılar bir hafta sonra sertifikamı aldım ehliyetimi değiştirdim kolay gelsin

başvuracağın ehliyet kursu merkezinde tertibatlı araba bulunması lazım yoksa kimden nerden bulabilirsinki kimin umrunda olursun yaşadığın şehirde mutlaka ama mutlaka vardır araştırmalısın

Üst Alt