Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Efendi iyi insan olmak enayilik mi?

EMIRCAN10

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
10
Merhaba cp li olarak zor zamanlar geçirdim Hastalığım dolayısıyla da çok içine kapanık efendi biriyim sosyal ortamlarda hep tedirgin olurum ailemle cafeye felan gittiğim zaman tek başıma zaten o tarz yerlerde çok nadir oturuyorum ailem hep beni kötü şeylerden uzak tuttu ama yaşım ilerledikçe görüyorsun ki efendi insanlar hep kaybeden tarafta çünkü ben düz biriyim kız arkadaşım zaten olmadı kızların istediği erkek profili belli evet hep bize iyi olun diyorlar oluyorum ama bi faydasını görmedim ama ben her şeye rağmen iyi insan olmaya devam ediyorum sizce iyi insan olmak kaybetmek demek mi bu hayatta düşüncelerinizi çok merak ediyorum

İskandinav ülkesinde yaşasaydık mesela İsveç'de böyle devam et kendini bozma derdim ama malesef orta doğudayız, Türkiye'deyiz.
Burada genellikle iyi niyet suistimal edilir. En azından bende öyle oldu. Bence bu ülkede içine kapanık olmak iyi bir şey, başın daha az belaya girer en azından.

Cahil ve kötü niyetli insanlardan uzak durmalısın o zaman yoksa üzülen sen olursun öylelerine göre efendilik korkaklık iyiniyet salaklıktır

Son düzenleme:
@sokr@t,
Maalesef ama ben kendim kôtü olmak istesem bile olamam hayatım boyunca efendi insan olduğum için insanlar üstüme çok geldiler hep iyi niyetimi kullandılar

@EMIRCAN10, anladım ben seni zaten de fazla efendilik korkaklık fazla iyiniyette salaklık kimilerine göre adamına göre muamele çekmelisin yapamıyorsan da uzak dur seni üzenlerden ya hakettikleri gibi davran ya hayatından çıkar üzülmemek içen başka çaren yok

"Hayatta modası geçmeyen iki şey vardır. Erkekte efendilik, Kadında ise güzel ahlaktır."

sana kötü davranana bile iyi davranıyorsan enayiliktir diyebilirim. hak edene hak ettiği muameleyi yap geç.

Kadınlar güçlü erkek sever. Beni koruyabilmeli diye düşünür. Çoğu engelli kendi hayatına devam etmek için desteğe ihtiyaç duyuyor. Buradan bir 1-0 yenik durumda başladık. Kadınlar maddi olarak zorluk çekmek istemezler. Herkes için olmasa da ciddi bir birikim elde edebilen engelli az. Oldu sana 2-0

Bir şeye sahip olmak istiyorsanız kurallarını yapabilmek lazım. Yoksa kendimizi avutur dururuz.

@engellibilgi,
Sanki cp li olmayı ben seçtim ya da engelli olmayı bu forumdakiler seçti evet dediklerinize maalesef katılıyorum bence kadınlar güçlü erkek yerine kötü erkekleri seçiyorlar maddiyat konusunda da katılıyorum zaten biz kimiz ki toplum tarafından görünmek istenmiyoruz

@eclipsar,
Ne oldu özel değilse merak ettim

Maalesef bu ülkede efendi iyi insan olmak enayiliktir. Aksini düşünen varsa ya popülisttir, ya da henüz kendi fanusundan dışarı çıkıp gerçekleri görmemiştir.

Üst Alt