Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eczanelerde Meresa Fort 200 mg ilaç bulunmuyor!?

@Tarık91,

Sinan Ergin izlemeni tavsiye ederim. Ben o şekilde dönüştüm. Ayrıca kitabı da var canlı yaşa diye. Tabi bu işlerde zamanlama çok önemli. İnşallah Senin için de doğru zamandır. Ama çok zor tâbi. Dünyanın en Zor işinden bahsediyoruz. Zor ama imkansız değil. İnşallah sana da yararı olur. Geçmiş olsun...

@Tarık91,

Çok spesifik olanlar dışında(bipolar, şizofreni vb.) psikiyatrik rahatsızlıklar aynıdır zaten. Mesela benim zamanında Bir arkadaşım vardı. 5 ayrı prof 5 ayrı teşhis koymuştu. Çünkü belirtiler hep aynı. Ayırmaya gerek yok...
Ben çok az ilaç kullandım. Bunun nedeni hem ilacın beni iyilestirecegine inanmadım hem de ilaçlar kalpte çarpıntı yapıyordu...
Bu arada kendinizi sakatlamadan ağırlık ya da direnç egzersizleri de öneririm. Çünkü kaslarda gerilim birikir. Ve gergin kası her Zaman değil ama ekseri gevşeterek değil ancak kasarak rahatlatabilirsiniz. Kasılan kas sonradan otomatik olarak gevşer...

Üst Alt