Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eczaneler kişinin ilaç bilgilerine erişemeyecek

Descartes

Aktif Üye
Konular
104
Reaksiyonlar
549
Nl1E6L.jpg

Bu haberi, sosyal medyadan öğrendim. Birkaç tane eczaneyi arayarak da teyit ettirdim. Eczaneler artık, ilaç kullanım bilgilerimize erişemeyecek. Peki nasıl olacak ? Yukarıdaki E-Devlet sayfasına kişisel bilgilerinizle giriş yapınız. Arama boşluğuna """ilaç kullanım süresi""" diye yazın ve çıkan linke tıklayınız Eskiden yeniye, bütün reçete bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz. Eczacılar da sadece, reçeteyi götürdüğümüzde o ilaçla alakalı detayları görebilecek. Şahsen bu uygulamayı yerinde buldum. Başkalarının da bilgisi olsun diye paylaşmak istedim. Herkese hayırlı günler dilerim...

Hep aynı eczaneye gidiyorum, ilaçları görmeseler ne fark eder :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

İnsanın aile hekimi gibi aile eczacısı olmalı, o görmeli sadece.

3 yıl önce eczaneden ilaçlarım bitmeye yakın arayıp hatırlatırlardı. 3 yıldır ne arayan var ne soran. İlaç sayım fazla takibini yaparken bende ailemde zorlanıyoruz.

Her eczane göremese de sürekli ilaç aldığımız eczanenin görmesi iyi olurdu. İlaçlarımız bitmeye yakın arasalar hiç fena olmazdı.

@ucuncubahar, yukarıda yazdığım şekilde , kişisel bilgilerinize erişim sağlarsanız bütün ilaçlarınızın kullanım tarihlerini liste halinde görebilirsiniz. Oldukça anlaşılır şekilde tasarlamışlar.

@Descartes,
HERKESİN YANINDA ÇOCUĞU TORUNU YOK ...YAŞLILAR NE YAPACAK? İNTERNETİ KULLANAN KAÇ 70 YAŞ ÜSTÜ TANIYORSUNUZ

Üst Alt