Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı ehliyetim var. Engelli ehliyeti için sürücü kursuna gidecek miyim?

MATADOR2

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
sizden bir ricamdahavar şu anda benim E sınıfı ehliyetim var bu ehliyetle arac kullanamasın dediler tekrardan h sınıfı ehliyet için salıkkuruluraporugerekli dediler benim anlamadıgım konu tekrardan sürücükursuna gidecekmiyim yoksa saglıkkurulu raporuyla emliyeten degişiklik yapılıyormu bu konuda yardımınıza ihtiyacım var saygılar

MATADOR2

Şu anda kafam karıştı ama, bence gerekmez. B sınıfı olduğunda B-engelliye dönüştürme işleminde sürücü kursuna gerek olmadığına göre, B'yi de kapsayan E sınıfı ehliyet olduğunda da sürücü kursu gerekmeyecektir.

Slm matador benim ehliyetimde e sınıydı 2011 yında b cekmece devlet hastanesine müracat etim özel tertibat otomatik vites kulanabilir h sınıfı ehliyet alır rabor aldım ve raporumla tekrar bir sürucu kursunu yazildım h sınfi icin sadece direksiyuna sınavına girdim ve kazandım ondan sonraki işleme trafikte e sınıfı ehliyetimi verdim h sınıfi ehliyetimi aldım

Üst Alt