Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı ehliyetim var. %40 rapor almam soruna yol açar mı?

kadir6363

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
hocam ben 2012 de e ehliyet aldim şimdi yüzde 40 rapor aldim hastahaneden ehliyetime sıkıntı olurmu veya olursa ne yapmaliyim... cevaplariniz için simdiden tşkkk

birde hocalarımm oğ mezunuyum sadece ekpss hazırlanmalıyım yoksa kpss ye mi,, birturlu çıkamadım işin içinden ekpss den öğr olarak atanamazsam normal kpss nin öğr liğinden mahrum olacağim, karar veremedim kafam çok karışık yârdim lütfen şimdiden allah razı olsun diyorum....

kadir6363

Sürücü yönetmeliği'ne göre E sınıfı almaya mani bir durum varsa, bir risktir tabii. Eğer hastane ya da başka bir işlem esnasında başka bir kurum bu durumu emniyet'e bildirirse, evet, ehliyet iptal edilebilir.

EKPSS'ye de girebilirsin, KPSS'Ye de. Yeter kş kazandığında olası görevi yapmaya mani bir kısıtlılığın olmasın.

kadir6363

Hayır, malulen emeklilikte bu uygulama yapılıyor. Ama unutmamak lazım, teorik olarak sağlık kurulu istediği zaman işgüzarlık yapıp bu tür bir değerlendirmeyi emniyet'e gönderebilir.

Üst Alt