Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı ehliyeti B-engelli sınıfına çevirmek için kursa gidecek miyim?

cemal1453

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
1
arkdaşlar mrb benim engelli olmadan önceki döneme ait E_A2 ehliyetim var ben bu ehliyeti h ehliyetine çevirtmek için sol ayakta düşük ayak var bunun için rapor alıp aynı daha önceki ehliyet aşamalar gibimi olacak yoksa otomotik vites bir araba için direksiyon sınavına girecekmiyiz bu konuda bilgisi olan arkdaşların yorumlarını bekliyorum

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben 15 gün önce b normal ehliyeti değiştirdim aile hekemine gidip ehliyet sağlık rapuru istiyorsun ayağındaki engeli belirt mutlaka aile hekimi seni ortapediye sevk edicek ister özel hastane ister devlet (ben özele gittim 50 tl) devlet kalabalık oradada 50 tl ) ortopediye gidip ayagindaki sorunları yazıyor ve il sağlık müdürlüğüne sevk ediyor ilsağlık müdürlüne gidiyorsun evraklırı verip sana randevu veriyorlar 15/20gün sonraya gidip heyete giriyorsun sana nasıl araç kullanacağını belirten kodlar yazıyorlar (benim sol ayak 78 102 kodu verdiler otomatik vites kullanabilir ve ticari araç kullanamaz kodu verdi bu belgeyle emniyete gidip ehliyetini değiştiriyorsun

TAKVİM

Kardeşim, hangi özel hastaneye gittin? Çoğu bu konuda yan çiziyormuş...

Erdem hastanesine gittim ümraniye de ama birçok şubesu varmış güneşli çamlıca benim bildiklerim bunlar

ÜMRANİYE ERDEM HASTANESİNDEN ALDIM ŞUBELERİ GÜNEŞLİ ÇAMLICA BENİM BİLDİKLERİM BUNLAR AMA ÜST YAZI VERMEYİ BİLMİYORLAR BEN İL SAĞLIKTAN DÖNDÜM YAZIYI ALMAK İÇİN BİRAZ SIKINTIM OLDU

Üst Alt