Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-kpss tercih işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler...

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Öncelikle tercih yapacak tüm arkadaşlara bol şanslar. Tercih yaparken bulunduğunuz şehir dışında calisamayacak durumdaysaniz İL ÖZEL İDARELERİNİ BELEDİYELERİ VE ÜNİVERSİTELERİ kesinlikle yazmayın ayrıca Orman Genel Müdürlüğü çok sayıda kadro açmış bu kurumda da tayin işleminin yapılabilmesi için 5 yıl kuralı var bilgilerinize.
Sorusu olan varsa paylaşabilir

engellilere tanınan tayin hakkı geçerli olmuyormu yani kendi ilinde de aynı kurumdan varsa ?

Ekpss tercih yapmak için bankaya tercih ücreti yatıracak mıyız?

Hem kanunda engelliler bi kereliğine mahsus kendi ilinde mazeret belirterek kalabilir diyorlar hemde tayin vermeyen kurumlar var hala ne tutarsızlıktır anlamadım gitti

Ben OGM'de personel şube müdürüyle görüştüm. Engellilerin tayini oluyormuş. Kendi kurumuna da biri o şekilde tayin çıkarmış.

Bir nebzede olsa içim rahatladı OGM yazmıştım bende

Millete belediye yazma diyorsun da kendinmi yazacan memur olmak isteyen 10 yılda bekler belediye muaşları primleri daha çok iş konusuda rahat herkes keyfine göre versin burda yorum okumayın ihtiyacı olan rehberlikçilerle danışın

insanogluinsan

bu dediğin tayin olayı 1 yıl içinde gerçekleşen bir tayin mi ? yani ben şimdi yazdığım ile atansam sonra işe başlamadan dilekçe yazıp kendi ilimdeki aynı kuruma tayin istesem gerçekleşir mi ? ( kendi ilimdeki kadro ihtiyacı olsun olmasın ? )

wise53 Bana dediği şu bir kişinin işe başladıktan 6 ay sonra tayini çıkmış. Asaletin tasdiklenmeden tayin olunuyor yani..

ben şuan kamuda hızmetlıyım.memur olmak için girdim.bir defaya mahsus tayın hakkım var .mebde.şimdı tercıh ettıyım bır yer çıkarsa farklı bır kurumda olsa bu hak geçerlı olurmu.yanı ıstedıyım yere tayın ısteyebılırmıyım...

suat65 ben belediye yazdım evet ben yazmayın derken şehir dışında calisamayacak durumdaysaniz dedim iyi oku.
ysrkrdmr Askeriye iyidir ben önlisanstan yazdım 314. Olarak ilk tercihim inşallah gelir Askeriyenin sosyal olanakları daha çok

OGM de tayin var ama şu durumda galiba

[FONT='inherit'](3) Sa[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']l[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']k durumu nedeniyle [/FONT][FONT=Times]ö[/FONT][FONT='inherit']z[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit']r grubuna dayanarak memurun yer de[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']i[/FONT][FONT=Times]ş[/FONT][FONT='inherit']tirme veya yerinde kalma iste[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']inde bulunabilmesi i[/FONT][FONT=Times]ç[/FONT][FONT='inherit']in; kendisinin veya kanunen bakmakla y[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit']k[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit']ml[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit'] oldu[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']u kimselerden birinin bulundu[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']u yerde kalmas[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']n[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']n sa[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']l[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']k durumunu tehlikeye koyaca[/FONT][FONT=Times]ğı[/FONT][FONT='inherit'], tam te[/FONT][FONT=Times]ş[/FONT][FONT='inherit']ekk[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit']ll[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit'] Devlet hastanesinden al[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']nacak sa[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']l[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']k kurulu raporu ile belgelendirilmesi gerekir. Bu [/FONT][FONT=Times]ö[/FONT][FONT='inherit']z[/FONT][FONT=Times]ü[/FONT][FONT='inherit']r grubuna dayanarak yerleri de[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']i[/FONT][FONT=Times]ş[/FONT][FONT='inherit']tirilenler her y[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']l Ocak ay[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']nda alacaklar[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit'] ayn[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit'] nitelikteki sa[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']l[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']k kurulu raporu ile durumun devam etti[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']ini belgelendirirler. Gerekli sa[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']l[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']k [/FONT][FONT=Times]ş[/FONT][FONT='inherit']artlar[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']n[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit'] kazand[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']klar[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit'] resmi sa[/FONT][FONT=Times]ğ[/FONT][FONT='inherit']l[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']k kurullar[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']nca tespit edilenler, ayr[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']ld[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']klar[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit'] hizmet b[/FONT][FONT=Times]ö[/FONT][FONT='inherit']lgesindeki eksik hizmetlerini tamamlamak zorundad[/FONT][FONT=Times]ı[/FONT][FONT='inherit']rlar.[/FONT]

Arkadaslar universiteyi falan bilmiyorum dabelediye cakili kadro gidecek durumu olmayan arkadaslar dikkat edin

Üst Alt