Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DYS sistemi kapanmış artık Belge Net diye bir sisteme geçilmiş

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
29
Arkadaşlar bilginiz olsun ,bu gün sgk ile görüştüm ,artık dys kapanmış belge net diye bir sisteme geçilmiş ,25 nisan itibari ile dediklerine göre e devlette nekadar bilgi gözükecek şuan sgk da bilmiyor

Belgenet e nasil giriş yapılıyormuş, linki vs. Bir bilgi var mi?

25 nisan itibari ile bu sisteme geçilmiş ,edevlette nezaman görüneceğini ,nasıl görüneceğini onlarda şuan itibari ile bilmiyorlar

Ben kontrol muayenesi için başvuru yaptigimda bana bilgi geldi sisteme kaydınız alınmıştır diye
We link geldi belgenet gov TR’den takip edebilirsiniz diye
Linke tıklıyorum ama herhangi bir şey açılmıyor

meb ünvanında, ebys yani belgenet sistemine geçeli 1 yıl oldu ama halen alışamadım 5dk dokunmasak sistem otomatik kapanoyor iş hayatımda en nalet ettiklerimin arasında 1.ci sırayı yer aldı

Merak ettiğim için soruyorum dys ne demek oluyor? Hangi işlem için kullanıyorsunuz dys yi?

@tgc44,
Sigortaya giden maluliyet veya engelli emekli raporunun ve işlerini görebildiğin e devlet üzerinden çalışan bir sayfa

Acaba 25 nisandan sonra başlayan evrak süreçleri mı artık belgenet denilen sistemden yürüyecek yoksa birkaç aydır halen devam edenler de dys de ilerlemeyio belge nete mı aktarılacak. İkincisi ise yandık bir de onun oturmasını bekleriz iki ay...

SGK arayıp sorun dys de gözükmüyor ama sunucunuz gelmiş olabilir ben arayıp öğrendim

Üst Alt