Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz lise mezunuyum. EKPSS ile Sağlık Memuru olabilir miyim?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Sağlık memuru olmak istiyorum, şu anda üniversite sınavına girdim düz lise mezunuyum Tıbbı Dökümantasyon ve Sekreterliğe puanım yetiyor, Sağlık memuru olabilir miyim?

Lütfen uzun uzun makaleler atmayın internetten bir çok şey arastırdım kimi olabilirsin diyor kimi olamazsın diyor burada bildiğine inandığım yardımcı olabilecek insanlar, abiler olduğuna inandığım için en son çare size geldim lütfen ;

Olursun, bu bu yolu izlersen .. VEYA

Olamazsın şu sebepten dolayı diyin :)

- Tıbbı Dökümantasyon ve Sekreterlik okursam, sağlık memuru olabilir miyim?

Sağlık memuru olabilmen için hemşirelik okuman gerekiyor tıbbi dökümantasyon okuyarak tıbbi sekreter olabilirsin

Ekpss de sağlık memuru alımı oluyor mu? bi defa bu seneki alımlara açılacak kontenjanlara bak. ama okumak senin yararınadır. çünkü 2-3 yıl sonraki ekpss de her branşta alım yapabilir veya sadece sağlık memurları için kontenjanlar açılabilir vs. avantajlı olursun. sağlık memuru kontenjanı açılmasa bile önlisans okuyacağın için atamalarda şansın artar. yani sen oku arkadaşım.

Üst Alt