Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durum bildirir raporu alındıktan bir süre sonra sildirebilir miyim?

Serilanka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhabalar.ayagimda varis sorunu var ve calismama engel oluyor.durum bildirir raporu almayi düşünüyorum.süresini bilmiyorum.yalniz olaki aldiktan sonra isten cikarilirsam,yeni ise girmek icin ciktiktan sonra tedavimi kisa sure icinde olup tekrar bu raporu sildirebilir miyim.yani aldigim raporda süre nin dolmasına bakiliyormu?3 ay veya 6 beklemek zorunda miyim.

@samedo99,
Yani suan muallaktayim.calistigim is yerinde tazminatim var.olduki cikarilirsam.hemen 1 ay icinde tedavimi olup raporu sildirip yine bi sigortali ise girmek istiyorum.

Merhabalar.ayagimda varis sorunu var ve calismama engel oluyor.durum bildirir raporu almayi düşünüyorum.süresini bilmiyorum.yalniz olaki aldiktan sonra isten cikarilirsam,yeni ise girmek icin ciktiktan sonra tedavimi kisa sure icinde olup tekrar bu raporu sildirebilir miyim.yani aldigim raporda süre nin dolmasına bakiliyormu?3 ay veya 6 beklemek zorunda miyim.

Merhaba durum bildirir raporu yaptığınız iş için geçerli bu işi yapamaz anlamında tedaviniz bittikten sonra istediğiniz ise girebilirsiniz ayrıca sildirme diye birşey yok o rapor o anki durum için veriliyor durum bildirir raporu gönlünüz rahat olsun yardımcı olabildim ne mutlu

Çok teşekkür ederim ☺️ yardımcı oldunuz.aklima takilan sadece soylenenlere göre 6 ay sure zarfiymis.gecmeden tedavi olsan bile suresini beklemekmis.sonrasi itirazlar vs.ama olduku issiz kaldigimzda 6 ay bi ise girememek raporu beklemekte ev gecindiren biri icin zaman kaybi maddi acidan.umarım oyle bisey yoktur

Merhaba durum bildirim raporu zaten o iş için başka bir yerde iş başvurusu için heyet raporu istemiyorlar göz,ortopedi,KBB ,kardiyoloji akciger filmi kan vs bakiyorlar anlaştıkları yerlerde oda tam teşekküllü değil gönlünüz rahat olsun

Üniversiteli hastanelerden vea tam teşekküllü hastane den aliniyor.7.8 doktorlu oluyor

@İbrahim kohen,
Evet haklısınz.iste e nabiza girerse is yeri doktoru ozaman gorebilir.diye düşündüm

Üst Alt