Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorların yazdığı oran heyette onaylanır mı?

arpenik20

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

Sağlık raporu için onkolojiden % 80 yazdı bana ve daha beyin cerrrahisine görünmedim doktor yokmuş. Onada muane olduktan sonra yüzde yazar yada yazmazsa bu yüzdeyle heyete girersem nasıl bir sonuç çıkar? Yani öğrenmek istediğim muane olurken yazılan yüzdeler heyeti bağlar mı?

Bende yeni girdim doktorların verdiği oranları onayladı heyet başkanı bir tek göz doktoru oran yazmamıştı heyetdeki göz doktoruna sordu göz tembelliği var diye oda %10 dedi onu yazdı topladı %54 toplamın geçtin dedi bana

hepsinden puan aldığınıza göre yaşınız büyük o zaman. ben göz, dahiliye, kbb, genel cerrahi, psikiyatri filan puan vermedi bi sıkıntım yoktu çünkü. bide hepsi oranı hemen orda vermiyor galiba. heyete giripte verende oluyor

genelde hepsi veriyor hatta oranlar yazılmayınca sağlık kurulu sekreteri kabul etmiyor göz doktoru kurulda vericem oranı diye not yazdı bir tek o verdi heyet zaten kağıtda yazan oranları onaylıyor direk kabul ediyomusunuz diye doktorlara sormuyorlar ben göz ortapedi kardiyoloji nörolojiden oran aldım

anlayışlı doktorlara denk gelmişsin şansına. yoksa normalde durumuna inanmayan tersleyen doktorlarla çok karşılaştım. bana şöyle diyen doktora sen ne dersin acaba
(ben): hocam sağlık durumum normal işlerde çalışmama el vermiyor ayakta fazla duramıyorum sol tarafım uyuşuk omurilikte tümörüm var doktor alamıyor tehlikeli diye dedim adam bana şöyle dedi.
- yeni yönetmeliğe göre bilmem herkese puan vermeyin diyor ve ayağın tam felç olmadan puan yazamam dedi!
benim anlamadığım o raporu almak için illa felç olmak mı lazım?

bnm ayağımda avm hastalığım var ve cerahi müdahale imkamsız avm sinirlerede baskı yapıyor ondan benim oranım bu kadar bir de heyet başkanı raporu iş için istiyormuşsun dedi bnde ewet üniversite son sınıf öğrencisiyim dedim oda aferim sana dedi oranları topladı geçtin dedi toplarken göz ucuyla baktım %54 yazıyodu

çok geçmiş olsun tekrar. umarım istediğin sonucu alırsın. bende ekpss için alacağım raporu bakalım artık

teşekkür ederim işallah sende alırsın bende ekpss giricem işallah sınava kadar raporlarımız gelir

az kaldı başvuru tarihlerine. benimde doktor olsa bu hafta biter hakem hastaneyi beklerdim ama haftaya kaldı. keşke deseydin ne zaman biter işlemlerim diye çünkü sonucun eve gelmesi 1 ayı alırsa yetişmesi imkansız daha hakem hastanesi sürecide var. o yüzden sınava gireceğim deseydin. ben söyledim tamam acele ederiz dediler. başvurular 24 şubatta başlıyor

bnm rpor il sağlığa gideli 1 ay oldu gelmesini bekliyorum

Üst Alt