Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor düşük oran yazdı. Heyette yükseltirler mi?

ozi emir

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar;engelli raporu icin vergi dairedinden sevkli gittigim hastanede goz polikinligi muayenesinde, sanirim asistan doktor senin gormende kusur yok sifir alirsin dedi.hocam bende troide bagli goz firlakligi dekompresyon amelitatlari sonucunda olusan cift gorme kusuru var dedim, ameliyat tetkiklerini de gosterdim, cift gorme ile ilgili herhangi test yapilnadi , zor bea yuzde 10 oran aldim.acaba heyette bu durumu aciklasam heyet daha yuksek bir oran verirmi?not:baska hastalikarim var ben sadece goz ile ilgili olanini soruyorum Tesekkurler

ozi emir Kardeşim sorum zor değil. Dr kağıda oran yazdı mi ? Yazdı ise heyette aynen onu onayliyorlar. Yok sözlü söyledi ise ve Hastalıkları yazdiysalar hastalıklara göre cetvelde bakılır oran belirlenir ve yazılır. Benimde başıma geldi. Dr oran yazdı ama düşüktü hastalığa göre ama aynen yazdığı sekil geldi. Ama gorduklerimden sana söylüyorum oranı Dr yazmadiysa hastalıkları yazdiysalar heyette kurul cetvelde bakar ona göre oran belirler. Ha sunuda söyleyeyim bir arkadaşım vardı koah hastası Dr oran olarak yüzde yirmi yazdı.. Bu arkadaş koah olduğuna dair raporunu kaç senedir raporlu ilaç kullandığını SFT sonuclarini filmlerini herseyini çıkardı heyete sundu ben koah hastasıyım yıllardır tetkiklerim burda ama bana Dr yüzde yirmi yazdı tekrar gözden geçirilmesini istiyorum hastalıkların diye Dr lari tatmin edici bir konuşma ile yüzde 40 oran aldı. .. doktordan Dr da fark var tabi şahit olduklarimi söyledim sana. Umarım birseyler aklında oturmustur. Ben derim ki şansını dene heyette konuş durumunu izah et. Sen durumu izah etmezsen kimse sana söyleyeceğin bir şey var mı diye sormaz. Heyete girersin ismini söylerler sana söyle bir bakar gönderirler

Üst Alt