Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğu illerini ve MEB'i yazdım. Herkes benim gibi yapmış. Umutsuzluğa düştüm

Citos1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar cok umitsizim.dogu illerini yazdim ama herkes oyle yazmis.12 tane meb yazmisin bilmiyordum hemen tayin oldugunu o yuzde cogu kisi mebi tercih etmis.insallah ataniriz kismet artik

Öncelikle MEB'in geçen senelerde öyle bir uygulaması vardı diye bunu bu sene de uygulayacak diye bir zorunluluğu bulunmuyor. Kurum, bunu uygulamama ve asaleti alıncaya kadar tayin olurunu saklı tutma hakkına sahip.

İkincisi, 2014 sınavının 2nci yerleştirmesinde puanlar 67'e kadar düşmüş, o nedenle çoğunun düşüncesinin aksine ben bu sınavda da puanların tabanda 70e kadar düşeceğini tahmin ediyorum. MEB'in alım yaptığı engelli öğretmenlerin taban puanlarını açıklamaması bize zor duruma soksa da atanan çoğunluğun 70 ve altı puanlarda birikmiş olacağını düşünmüyorum.

O nedenle bence bu kadar ümitsiz olmayın. Umudunuz yüksek tutun eğer atanamazsanız da üçüncü atamalar için didinen arkadaşlara destek olun ve bir taraftan da 2018 yılı Nisan ayında yapılacak olan sınava hazırlanmaya başlayın.

Cok tesekkur ederim.biraz sanslzim.insallah sansim doner atanirim.dediginiz gibi insallah duser puanlar.Allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin

72-78 arasi o kadar yigilma var ki tayin olabilirsin de olamayabilirsin de,benim de puan 75, ama 76 alan kisiyle aramda 250 kisi var maalesef.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkur ederim.bende sizin gibi dusunuyorum.sinirda kalmak istemiyorum

@dokuzparmak ontanedir

Kesinlikle haklisiniz.Eger atanamazsak ki insallah ataniriz.Hemen 3. Atama olsun diye lobilere baslamaliyiz.

Bu atamalarda avantajimiz cok arkadasin da dedigi gibi.

Bir onceki sinavin 2.atamalarinda düsen puanlar ki simdi 3.kati memur alinacak.2014 de 400 idi simdi 1300.

Kpss sonuclarinin ve yerlestirilmelerinin ekpss den once aciklanmasi,kpss de iyi puan alanlarin ekpss ye kalmadan atanmalari.

Ogretmen alimlarimda onumuzden hatri sayilir kisinin gitmesi.

Bir de her engellinin her sehire gidemeyecek olmasi.İstanbula yigilma olacagi asikar,tekerlekli sandalyeye mahkum kardeslerimizin doguda herhangi bir ili sececeklerini dusunmuyorum ki en cok istanbul ikametli engelli mevcut.

Eger katakulliyle engelli raporu alip sinava girenlere torpil yapilmazsa 70 in altina bile inebilir.

Ben de sizin gibi düşünüyorum, özellikle FB forumlarında insanlar hesap kitap, dört işlem dahi yapmadan 80'nin altına inmez falan diyorlar. Sorsan birinci atama kaçta kapattı onu bilmiyor.

Burda da var oyleleri.Hatta birisi 80 almis puanim yetmeyecek diye agliyordu,78 in altina inmesi imkansiz diyordu :D elinde de hicbir done yok amaci sadece ters manyel yapip kendini rahatlatmak.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığının 2017 nisan istatistiğine göre kamu personeli olarak istihdam edilen engellilerin engel oranı 40-60 arası olanlarının sayısı 36000 61-80 arası olanlarının sayısı 7000 81-100 arası ise 6000 dolaylarında

Bu sayılara bakınca benim gibi tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlarımızın istihdama oranı bu sene de aşağı yukarı bu kadar olacaktır bu durumda şehir değiştirmede zorlanacak olanlar azınlıkta kalabilir

not : 3. Atama ihtimali 0 a yakın olduğu içinde benim gibi tekerlekli sandalye kullananlar bile başka şehri göze almış olabilir Diğer sınava girecek olsak bile daha iyi puan alma ihtimali kesin değil 1-2 sene önceden iş başı yapmak daha iyi

Tercihleri yaparken ince eleyip sık dokumak gerekir. Daha önce yapılan atamalarda puanlara ait dokümanlar ÖSYM arşivlerinde mevcuttur, bunları karşılaştırarak il bazında hangi puanla kapatmışsa o puanları kıyaslayarak bir fikir elde edebiliriz.

darkjusticer

Birisi paylasmisti 2014 un 2.atamalarini,simdi baktim bulamadim sizde link varsa paylasabilir misiniz

Cok tesekkurler arkadaslar

Bazı arkadaşlar o kadar iyimserki onlara kalsa herkes yerleşecek. Gerçekler ve hayaller...

Sanki kendisinden başka insanlar atanmak istemiyor tercih yapmamışlar gibi konuşuyorlar.Alım belli sıralamalar belli 80 üstü puandakilerin atanacağı belli altındakilerin ise şanslı mantıklı tercih yapanların atanacağı diğerlerinin atanamayacağı belli açıklansında umut tacirleri umut satmaya devam edemeseler.

benstery

demek ki umut tacirliği değilmiş ve insanları durduk yere germenin bir anlamı yokmuş,neredeyse herkes yerleşti

günlerce burada karamsarlık aşıladın millete şimdi ne düşünüyorsun acaba ?

Allah razi olsun herkese atamdim puanim73.580 idi.igdir.moral verdiginiz icin tesekkur ederim

Böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama burada ve bazı yerlerde atıp tutan insanlar vardı. Hesap kitap bilmediğimi, mantıktan yoksun olduğumu insanlara boş ümitler verdiğimi falan yazmışlardı. Şimdi bu arkadaşlar benim mesleğimi, hesap kitap bilgimi bilmeden atıp tutmuşlardı ya. ÖSYM sonuçların baksınlar ve hesap nasıl yapılırmış, tahmin ve simülasyon neymiş öğrensinler.

Atanan herkesi gönülden ama özellikle post sahibi arkadaşı gönülden tebrik ederim.

@dokuzparmak ontanedir

Ozellikle 2 kisiydiler cok uyardik yapmayin boyle seyler diye ama dinletemedik.Bedavadan milletin psikolojisini bozdular.Şimdi de foruma ugramiyorlar.

Üst Alt