Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz zamanında aldığım % 90 rapor ile araç alırsam kimler kullanabilir?

kenandeniz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Böbrek nakli oldum diyaliz zamanında almış oldugum %90 raporum var ve bu raporla ötv indirimli araç almak istiyorum yanlız size sormak istedigim soru. Alacagım bu aracı kendim ve aile bireylerim kullanabilecek mi ?
Not : fiziksel bir sorunum yok ve ( B ) sınıfı ehliyetim var

Nakil olayi simdi ise ve diyalizli %90 üzeri raporunuzda eskiyse, arabayi ôtvli alirsaniz, birde nakil oldugunuz tarihten sonra eski raporla indirimle arac alirsaniz bu suc sayilmaz mi? Kandirmacaya girmiyor mu? Kelebek editör yanlis anlamazsaniz bu soruma yanit alabilir miyim?

Diyaliz raporuyla araç alındığında, nakil olunup olunmadığını takip eden, bildirim vs. gerektiren bir düzenleme yok yasada ilgilenmiyorlar yani...

Himm bu iyiymis o zaman. Bende periton diyalizi hastasiyim, seneye nakil olmak istiyorum Allah izin verirse insaallah. 2011 tarihli raporumla %92 orani, nakil olsam ve sonra araba alsam olur yani öyle mi?Cevap icin cok tesekkürler. Yanlis anlasilmaz umarim yazdiklarim.

bende bugün periton diyalize başladım hastaneden heyt raporu alcam 10 gün sonra gel al dediler kimlik kartımı vercekler direk yoksa başka bi yere mi baş vurcam kimlik için ?
bu otomobil almak için kimlik yetiyor mu yoksa gene bi rapor gibi bişey mi almam gerekiyor ?

% 90 ve üzeri orana sahip raporunuzu ile paranızı cebinize koymanız yeterli.

Üst Alt