Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz hastasıyım. B sınıfıyla araç alıp kullanabilir miyim? A2 almalı mıyım?

renaltx

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben diyaliz hastasıyım %90 raporum var ben bununla sıfır araç almayı düşünüyorum B sınıfı ehliyetim ve özürlü kimlik kartım var benim merak ettiğim şudur ki.. B sınıfı ehliyetle bu aracı kullanabilirmiyim. ayrıca motorsklet tutkunuyum 125 cc den fazla olmamak işartıyla motosiklet kullanırsam trafikte sıkıntı yaşarmıyım.. A2 ehliyet almam gerekirmi ... şimcikten teşekkür ederim

bende bobrek hastasıyım ewde perıton yapıyorum bugun ben aldım sıfır araba ewet b surucu belgesı ıle arac kullanabılır yazmalı raporunun altında

sana da acil şifalar dilerim seher aracını da güle güle kulan ALLAH kaza bela göstermesin..
birde şunu merak ediyorum . bu ötv den muhaf raporu bitiş tarihi yok yani sürekli.. ilerde böbrek nakli olursam da bu raporu kullanıp araç alabiliyormuyum bilgin varmı :confused:

Nakil olmak araç için bir soruna yol açmaz.

Not: araç alırken kendi kullanımınız için olduğunu söylemeyin... Yakınlarınızın kullanması için alacaksınız... Sonra B sınıfı sürücü belgenizle kullanabilirsiniz. Ama alımda bunu beyan etmeyin

Üst Alt