Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet ilacı Metformin kilo aldırdı!?

Blueberry Pa

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
Galvus met
1 yıldır düzenli kullanıyorum 10kg aldım
Eskisine nazaran daha az yememe rağmen

İnternette ise metformin kullananlar kilo verdiklerini yazmış, ben ise aldım

.geçen yıl bana tip2 diyabet teşhisi kondu

Şeker hastası olanların spor yaparken dikkat etmesi gerekiyormuş.Bir videoda vardı.

Şekeriniz normal seviyelere ulaştığında olabilir endokrinoloji doktoru muayene etmeli sizi

@Blueberry Pa, bende tip2 diyabetim. Bende 10-12 kilo arası verdim 3 yıldır ilaç kullanıyorum. Sen diyete uymuyorsun herhalde 🤣 az yemek değil olay. Şekeri yükselten her şeyi bırakmak. Bunu yapınca vücut enerji için yağ yakmaya başlıyor. Doğal olarak kilo veriyorsun. HBA1C 6-7 arası seyrediyor bende.

Bir doktor da videolarında metformin öneriyor. Doktora gidince hemen yazılan veya direk parayla eczaneden alınabilen bir ilaç mı?

Forziga şeker ilacının kilo verdirdiğini biliyorum.ama dr önermesi lazım.kendimden biliyorum.hızlı bir şekilde kilo verdirdi.şeker düzenlemesi için vermişti oysaki

doktor metformin ve dideral kullandığından bahsediyor. Metformin insülin direncini kırıyor diye kullanıyormuş. Diderali de kalp atışları yavaşlasın diye kullanıyorum diyor kendi. Kalbi yavaş atan daha uzun yaşar diyor.

Ben Diaformin kullanıyorum. Kilo almıyorum da vermiyorum da çok şükür. sürekli 2 kilo +- oynuyor

filifix 1000 mg kullanan var mı günde 2 kere kullanıyorum.şekerim hale nyüksek.bu hapları içip de diyet mi yapayım

Üst Alt