Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Direksiyon sınavında çok sıkıntı çıkartılıyor mu?

besalti20

Aktif Üye
Konular
303
Reaksiyonlar
17
Arkadaşlar 6-7 kasımda direksiyon sınavına girecem h sınıfı ehlıyet ıcın.yardımcı oluyormu görevliler,çok sıkıntı vb. çıkartılıyormu yoksa hoş göruluyormu.

Çok dikkat etmen gerekli arabayı stop ettirmek, Geri kaçırmak kalmana neden olur. Bizzat yanımda direksiyon sınavına girecek müdür yardımcısı tarafından söylenmiştir.

Anladım..nasip kısmet ve dikkat inşallah

Geri geri park etmeye çalış.. yokuşlarda durdurup yokuş yukarı çıkmaya çalış.. En çok bu sorularda çakıyorlar.

En güzel eğitim: dümdüz sorunuz gitmek değil. Kullanacağın otomobili her 50-100 metrede bir durdurup kaldırmaya çalışmak (sıkıcı bir eğitim ama zamanla faydası göreceksiniz) bunu gün boyu sürekli tekrarlamak...

http://ehliyetsinavihazirlik.com/in...yon-sinavinda-dikkat-edilmesi-gerekenler.html

h sınıfı ögrencilerini geri geri park ettirmiyorlar zaten otomatik vites araç kullandırıyorlar o nun içinde stop ettirme gibi bir ihtimal neredeyse %0 gibi birşey

araca bindiğinde aynalarını kendine göre ayarla koltuğunu ayarla emniyet kemerini mutlaka tak arka koltukta oturanlar sana soru sorduklarında sakın arkaya bakıp cevap vereyim deme buna dikkat ederler direk yola bakarken cevap ver normal kullan aracını sıkıntı çıkmaz

mario gomez

Böyle bir durum kesinlikle ve kesinlikle yoktur !!! Size böyle bir durum denk gelmiş olabilir ama tamamıyla oradaki görevlilerin insiyatifidir

Otomatik vites ise bir daha rahattır, ayrıca sen aracı hatasız kullanmaya bak, park yaptığında ve geri geri gittiğinde bir daha dikkat edersen sorun olmaz, ayrıca görevliler her hangi bir sıkıntı çıkarmıyorlar. Yöneticiler neden sıkıntı çıkarsınlar ki sen aracı hatasız kullandıktan sonra hiç bir sorun olmaz. Yeter ki sen araç kullanırken hata yapma.

ınsallah arkadaslar.. ılgınız ıcın ayrıca tsk edeırm.

Üst Alt