Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Direksiyon altından gaz fren tertibatı kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

natho

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb direksiyon altından gaz fren tertibatı kullanan varmı montajdan sonra nelere dikkat etmek lazım

Kulanıyorum gayet güzel ve kulanışlı ıkı yıldır takılı herhangi bir bakım gerektirmedi şimdiye kadar tek dez avantajı sürekli elinin üzerinde durması zamanla pratıkLİK kazanıyor insan.

Arkadaşlar elden tertibatlı otamatik vitesmi veriyorlar benim raporda elden tertibatlı yazıyor otamatik vites yazmıyor sağlık müdürlüğü otamatik vitesi ekliyormu bilgisi olan varmı?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raporunda ortopodikengelin isaretliyse veririler diye tahmin ediyorum onemli olan o vergi dairesine raporunla basvursana yasa ozelge doldur

Ortepedik engelliyim sağ düşük ayak sol dizde kısıtlama sol kısa bacak

Bende kullanidim. Çok memnun kaldım.en iyi tertibat direksiyon altı gaz fren

Vites otomatik miydi?

direksiyon alt nasıl acaba?benim kullandığım direksiyon altı değil ileri itince fren normal aşağıya çevirince gaz veriyor. 5 yıldır sağ el ile elden tertibatlı gaz ve fren tertibatımı kullanıyorum zamanla alışıyor insan ancak 5 yıllık süre doldu, eskisini satıp yeni araba almayı düşünüyorum ancak mevcut rapor ve H ehliyeti sıkıntı olur mu bilemiyorum, kimisi 2020 yılına kadar bir şey olmaz diyor, kimisi yeni B ehliyeti ve mevcut kodları gösteren Sürücü sağlık raporu şart diyor.Bir işimizde sıkıntısız olsun ama nerde...

Son düzenleme:
Üst Alt