Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diplomam EKPSS'ye yetişmiyor ama atama dönemine yetişiyor..?

sefari4242

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar üni okuyorum diplomalar okulda okul bu sene bitiyor okulda diplomayı temmuz gbi veriyormuş ben sınavıkazanırsam diplmayı geç aldığımdan birşey olurmu birde atanırsak tam olarak evrak işlemleri hanği tarihte başlıyor

Okulla ilisigini ne zaman kesersen yani osym ais de ne zaman mezun gozukursen tercihleri o zaman yapabiliyorsun

Aynen öyle sınava girersin ama tercih yapamazsın aynı durum bende de mevcut önlisans mezunu olucam sınava giricem 2. atamayı beklerim artık yüksek bir şey alabilirsem :)

Liseden girdiğin zaman tercih yapabilirsin. Çünkü lisans okuyosun, lise mezunusun. Ama diyelim ki tercih döneminde liseden girdin ama lisansdan da mezun oldun.:) o zaman sistem bi hata verir mi bilmiyorum:) ama liseden yerine önlisansdan gir bence,

yarışıcağın kişi sayısı liseye göre çok az hemde açılan kontenjan liseye oranla daha fazla. Tabi bu oran lisansta daha iyi

Üst Alt