Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresif bozukluk ve anksiyete icin ayrı ayrı mı oran veriliyor?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Psikotik ağır depresif nöbet ve anksiyete teşhisi konuldu.rapor pranı olarak bazı yerlerde tek bazılarında ikisinden birden oran alınacağı yazılmış..bilgisi olan arkadaşlardan açıklayabilir mi....

Mahirchayan

Doktorunuz iki ayrı durum olarak tespit ederse evet, iki ayrı rahatsızlık olarak oran verilir.

Teşekkür ederim oturanboga ..hastaneden çıktım.cıkış ve ilaç raporlarımda dissosyatif amnezi ve depresif nobet teşhisleri var..ayrıca hipertansiyon tek böbrek ve sol kulak duyma kaybım var..rapor başvurusu yapacam..sizce oranlarım ne olur.malulen emeklilik için başvuru yapabilir miyim?

Ayrıca psikyatrik tedavim 2 sene hastane yatışım 4 ay surdu..doktorum ilaçların tam olarak işe yaramadığını söyledi.

Depresyon ve distimi rapor sorunu

Ben yaklaşık 3senedir depresyon tedavisi goruyorum.. 4 ay hastanede yattım ve Çıkış raporunda depresyon anksiyete ve disosyatif bozukluk tanıları var.. Yattıgım hastanede kurul rapor basvurusu yaptım.. Aynı doktorlar depresyonu distimi kısmen düzelen olarak degistirdi..
Şimdi raporu daha bitirmedim.. Sorum su
Raporu bitirip itiraz mı etmeliyim?
Bitirmeden bırakıp baska bir hastanede basvuru yapabilir miyim?

Mahirchayan

Sonucun olumsuz olacağını düşünüyorsanız, başka hastanede bir kontrol ve yeni rapor sürecini gözünüz kesiyorsa, bu rapor sürecini yarıda bırakıp başka bir hastaneye gidip şansınızı deneyebilirsiniz tabii. Ama bunu yapmadan önce doktorunuzla konuşup heyette olumsuz bir rapor çıkıp çıkmayacağını bir tartın derim. Çünkü başka hastanede de işller kolay olmayacaktır...

Üst Alt