Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Demans, koroner kalp ve hiper tansiyon için rapor yüzdesi kaç olur?

mustafabey44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar aranıza bu gün katıldım.Daha önce yazıları okudum fakat nasıl soru sorulur,kime sorulur pek bilgim olmadığından konu açarak yazmak zorunda kaldım özür dilerim.
2005 yılından beri annem hiper tansiyon ve forumlarda okuduklarımdan anladığım kadarı ile koroner kalp rahatsızıdır.
Aralık ayından beridir de unutkanlık kendini ifade edememe gibi rahatsızlıklar sonucu demans teşhisi kondu.
sizlerden yardım isteme sebebim annemin demans,hipertansiyon,koroner kalp ve yine son aylarda idrar tutamama gibi sıkıntılarından dolayı %kaç rapor alabiliriz.Kardeşlerim ile birlikte hem annemizin dolayısı ile bizim otobüs ve taksilerde çektiğimiz sıkıntılarımıza çare olur.Şimdiden hepinize teşekkürler.Hasta olanlara ve hastası olanlara Allah şifalar versin.

kıymetli arkadaşım verdiğiniz bilgilerle burdan oran vermek mümkün değildir daha net bilgiler gerekmektedir sadece tansiyona 10 diyebiliriz diğerlerine bir oran veremeyiz detay gerekmektedir siz direk bir hastaneye gidiniz
mustafabey44

birde hasta 60 yaş üzeriyse 10 puanda ek alır

cevap için teşekkür ederim.
Annemin yaşı 70.Benim öğrenmek istediğim bu rahatsızlıklardan dolayı %90 üzerine çıkabilir mi?Çünkü sizlerin de çok iyi bildiği gibi bu süreçler hasta açısından oldukça yoğun ve sıkıntılı olmakta.Vasi davası için sağlık raporu çıkarttım sadece psikolog ve nörolog baktı ve iki gün uğraştım. Bu gibi site kuranlardan ve üyelerinin tecrübelerinden dolayı yardım rica ediyorum rapor çıkartmak için uğraşayım mı?
Şimdi başlarım kadıncağızı hastanelerde perişan ederim o kadar uğraşırız %90 altında sonuç çıkar kalakalırız.
Tabi ki en son karar doktorların ama (70 yaş, demans,koroner kalp,hiper tansiyon ve idrar tutamama) rapor %90 üzeri çıkar mı?

Üst Alt