Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha öndecen ÖTV'sini ödeyerek aldığım aracın ÖTV'sini geri alabilir miyim?

bocek43

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
3
Merhaba
Benim sol kolum ampute 2009 yılında elimdeki raporlarla araç almak istedim fakat 2007 yılında yapılan bir düzenleme ile sol kol için ötv muafiyeti verilmedi bende aracın ötv sini ödeyerek aldım.Araç mtv muaf ve engelli plakalı halen kullanmaktayım
duyduğuma göre geriye dönük olarak verdiğim ötv yi geri alabilirmişim böyle bir durum varmı acaba aradan yaklaşik olarak 8 yıl geçti bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Tsk

Size pardon filminden bir replik söyleyeyim: devlet hiçbirşeyi şak diye vermez 1000 parçaya böler sittin yılda verir. Diyor sermiyan midyat yani vereceğini sanmıyorum versede hayrı kalmaz işinize yaramaz. Araştırmak lazım emekliye maaş promosyonlarını nasıl verdiklerini düşününce verir ama canınızdan bezersiniz gibi geliyor. Bu konuda düzenleme 2015te yapıldı diye biliyorum ne kadar yakınını kapsar acaba verirlerse güzel olur.

Üst Alt