Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önce sürücü olamaz rapor verilmişti, şimdi sürücü olur raporu verildi. Eski raporunu soruna yol açar mı?

jackfor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, 2021 yılında bana sürücü olamaz raporu verildi ortopedik engelim yüzünden, geçen aile hekimine gittim direkt 2.grup sürücü olur raporu verdi ehliyete yazıldım daha önceki raporum gözükür mü nüfus müdürlüğünde bir sorun çıkar mı

@OturanBoğa sizin bu konularda bilgili olduğunuzu biliyorum rica etsem benide bilgilendirir misiniz

Engelli raporunuz var mı? Sistemde hastalıklarınız görünmedi mi aile hekimi direkt nasıl sağlık raporunu verdi? Ben aile hekimine gittiğimde senin engelli raporun var direkt sürücü olur raporu veremiyoruz demişti. Özel hastanelerde aynı şekilde demişti. Sizin adınıza sevindim. İnşallah ehliyeti çıkarırken nufüs müdürlüğünde karşınıza çıkmaz

Eski raporunuz nüfus dairesinde görünür birebir anı sorunu yaşadım, önceki raporum heyet kurulu 3 doktor imzalı idi 2. yıl sonra yeniden başvuru yaparak heyet kuruluna girmiştim tek hekim imzalı idi nüfus dairesine götürdüm şüphelenme dolayısıyla bekleterek il sağlık müdürlüğü ile görüştüler ve son çıkan raporum iptal edildi, yeniden hastanelerde sürünerek daha iyi rapor aldım, ve nüfus dairesindeki iptal ettiren kişiye direk gösterdim, yapacak birşey yok diyerek ehliyetimi aldım :) sizinde ehliyet uygun görülmez iken 1.ci değil 2.ci sınıf uygun görülmesi şüphe uyandıracaktır... umarım takıntılı birine düşmezsiniz...

@16Caner16,
hocam ben şansımı deneyeceğim en kötü ehliyet parası boşa gider hiç olmazsa memurun görmeme ihtimali var yani araç kullanmak istiyorum

@Faruk33,
inşallah çıkmaz hocam ne diyeyim bakalım birkaç ay sonra belli olur sanırım

@jackfor,

Arkadaş karıştırma Tukaşi yahu. Tabiki eski rapor sorun olmayacak. Şunu kafandan at. Atmazsan sırf atmadığın için sorun çıkar bak 😀😀😀

@jackfor,

Benim rapor 2018 yılı e imzalı değil e nabız ve e devlette görünmüyor ama doktor nasıl gördü anlamadım. Engelli raporun var dedi

Üst Alt