Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Crhon ve akalayza Tanısı ile yüzde kaç rapor alabilirim?

bkkalın112

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2020 Yılından itibaren crhon ve akalayza ( çocuk gastro profu koydu tanıyı ) rahatsızlıklarım var 2022 temmuz ayına kadar 7 defa özefagus dilatasyonu ve 5 ten fazla endoskopi kolonoskopi yapılıdı. 2022 temmuzda anti reflü ve miyotomi ameliyatı oldum ( açık ameliyat ) ve karnımda göbek değilimden başlayarak yukarıya doğru 20 cmlik ameliyat izi var anti reflü neden yapıldı diye soran olursa diye doktor crhon ile akalazyanın birlikte aynı anda olmasının dünyada çok az olduğu ve ameliyat bi ihtimal başarısız geçebileceğinden dolayı crhondan dolayı anti reflü yaptı.

Çocuk Cerrahisi doktoru yaptı ameliyatı 2022 temmuzda 17 yaşındaydım daha öncesinde 15 yaşımdan beri çocuk gastroya gittim

2022 kasımda gaitadan kan gelmesiyle normal gastro profa gittim ve ülseratif kolit tanısı koydu kolonoskopi ile pentasa fitil kullandım 1 yıl tekrardan 3 ay önce tekrardan gelmeye başladı bu kez üniversite hastanesideki bir tavsiye üzerine doçente geçtim o da aynı şekilde pentasa fitil verdi şu anda onu kullanıyorum doktorun dediği 10cmlik bir kısımda var çok önemli değil dedi ama benim mevsim geçişlerinde ataklarım oluyor ağrı vs gaitadan kan gelmesi vs şu anda sadece fitil kullanıyorum

başka bir konu ben 2023 6 şubatta tek testitimden torsiyon ameliyatı oldum bir tanesi yok şuanda heyete girsem ne olur yüzde kaç verirler yardımcı oursanız sevinirim iyi günler.

Üst Alt