Arkadaslar merhaba,
Daha önce kendi sıkıntımdan bahsetmiştim cp hastasıydım ve bır turlu ehliyet alabilir raporu alamıyordum dün sonunda BAŞARDIM
Darısı diğer arkadaşlara 
Yalnız,özel tertibatlı araç kullanabılır ibaresiyle beraber kodlarla dolu bir raporum oldu
20.03 =Sol ayağa uyarlanmış fren pedalı
25.08=Soldaki hız pedalı
35.03=Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları
40.11=Direksiyon simidinde yardımcı cihaz (topuz, direksiyon çatalı vb.)
47= İki tekerlekli araç kullanamaz
78=Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
10= Modifiye vites
Şimdi ki sorunum bu tertibatlara uygun araç bulup öyle mı ben sınava gırme durumunda kalacagım?
Daha önce bu kodlara sahip olup aracına tertibat yaptırmış arkadaslar var ise bana bilgi verebilirler mi çünkü gözumde canlanamadı bazı tertibatlar (modifiye vites ne demek mesela ya da sola uyarlanmış gaz ve fren pedalı demek hersey solda mı olacak ?)
Bılgılendırısenız çok sevınırım
Daha önce kendi sıkıntımdan bahsetmiştim cp hastasıydım ve bır turlu ehliyet alabilir raporu alamıyordum dün sonunda BAŞARDIM
Yalnız,özel tertibatlı araç kullanabılır ibaresiyle beraber kodlarla dolu bir raporum oldu
20.03 =Sol ayağa uyarlanmış fren pedalı
25.08=Soldaki hız pedalı
35.03=Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları
40.11=Direksiyon simidinde yardımcı cihaz (topuz, direksiyon çatalı vb.)
47= İki tekerlekli araç kullanamaz
78=Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
10= Modifiye vites
Şimdi ki sorunum bu tertibatlara uygun araç bulup öyle mı ben sınava gırme durumunda kalacagım?
Daha önce bu kodlara sahip olup aracına tertibat yaptırmış arkadaslar var ise bana bilgi verebilirler mi çünkü gözumde canlanamadı bazı tertibatlar (modifiye vites ne demek mesela ya da sola uyarlanmış gaz ve fren pedalı demek hersey solda mı olacak ?)
Bılgılendırısenız çok sevınırım