Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok uzun süre yeşil reçeteli ilaç kullananlar var mı?

meryemcann

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Herkese hayırlı pazarlar panik atak anksiyete bozukluğu olup uzun süre devamlı yeşil reçeteli ilaç kullanan varmı acaba mesela 10 yıl gibi her gün kullanan?

xanax gibi benzodiazepin leri kastediyorsanız evet sürekli panik atakta hergün kullanan oluyor diye duydum hatta böyle durumlarda raporlu kullanılır

@Sarman evet hocam xanax gibi mesela rivotril den kastediyorum ben tüm ilaçları denememe rağmen sadece paxera da az verim alıyorum ama yetmiyor son çarem yeşil reçeteli ilaç kullanmak

raporlu mu alıyorsunuz raporsuz mu bir de hergün içiyorsanız rapor olmadan o kadar ilaç yazmaz pskiyatr

eğer gerek görürse devlet de çıkartır ama doktorlar bu tip ilaçları çok yazma taraftarı değiller ama sizin durum sürekli panik atak ise mecbur yazacak siz durumunuzu önce bir anlatın devlete sorun çıkarırsa özele gidersiniz

@Sarman hocam şöyle söyleyeyim bende panik bozukluk ve yoğun anksiyete var gün boyu kaygı var tüm ilaçlar denendi paxera da stabilim şu an ama yüzümde yanma hissi terleme çarpıntı oluyor buspon kullandım oda fayda etmedi son çare yeşil reçete olarak görüyorum gittiğim kadar gidecem

@meryemcann, xanax keser kesmesine de 1) hergün kullanımda aşırı bağımlılık yapar onsuz yaşayamazsınız yani o derece 2) sürekli kullanacaksanız rapor şart onu da almak zor geçmiş olsun

@meryemcann, çıkartabilir ama durumunuza bakarlar yine de gereksinim varsa çıkartırlar dediğim gibi bu tip ilaçları günlük kullanım artı uzun süreli kullanım yazmak istemeyebilir siz şansınızı deneyin

olay ilaçta değilki seni tedirgin eden şey ya azalmıştır yada kabullenmişsindir. ilaç ömür boyu kullanmak sürekli alkolik olmaya benziyor

Uzun süre kırmızı reçeteli ilaç kullandım. Bir sonraki muayenedede 1 kutu yazdıracağım.

her gün yeşil reçeteli ilaç içmek alkolik olmak yada madde bağımlısı olmak gibi diye yazayım ama üzerine alınma ben sadece karşılaştırmak için öylesine yazdım

Üst Alt