Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok ilginç konu........

Anlamsız

Üye
Arkadaşlar çok ilginç bir konu başlatıcam.Konu şu sonradan bir kaza sonucu engelli olan arkadaşların ,şöyle geriye dönüp hafızalarını yokladıklarında Anne veya Babasından beddua alan varmı?Bunu sormamın nedenide kendi yaşadığım ilde sonradan bir kaza sonucu engelli olan insanları sürekli ziyarete giderim.Önce Anne ve Babasına sorarım,bu kazadan önce çocuğunuza beddua ettinizmi diye.İlginctir % 100 evet ettim ama etmez olaydım cevabıyla karşılaştım.Birde kazadan sonra,işte bu sebepten dolayı bu kaza başıma geldi (eşini aldatma,hak hukuk çiğneme,vicdansızlık,gurur,kibir vs) Üçüncü olarakta benim bu kazayı geçirmeme sebep,bana büyü yaptılar (Anne,Baba,Arkadaş,eş,sevgili,komşu vs).Evet yıllar önce bir uzmanından duymuştum.Büyü dinimizde var.Ama Allah bunu yapanlara lanet etmiştir.Yani haram kılınmış bir ilim.Yanlız bu ilmine göre yapılırsa mutlaka tutarmış.Somut bir örnek; yine birinin bana anlattığı bir olay benim eşime annesi büyü yaptı ve o yüzden kaza geçirdi diye.Birde medyum memişin bi yazısında bir kadının oğlunun eşinden ayrılması için kendisinden büyü yapmasını iştemiş ve o da terslemiş. Aslında uzun bir yazı.Sonuç olarak bu üç sebebpen kaza geçiren varmı?Filmi bir geriye sardırın bakalım.Selam ve saygılarımla...........

Peki doğuştan hastalığı olanlar neden öyle doğuyormuş öyleyse???

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri