Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clonex ve Abizol nasıl bir kombinasyon sizce?

Konular
22
Reaksiyonlar
14
Ben her türlü ilaçlarda okülojirik kriz yaşıyorum. Doktor Clonexe Abizol ekledi. Bundan sonra EPS -> Distoni -> Okülojirik kriz yapar mı? Bu kombinasyonu uygulayan arkadaşlar var mı??

@Probiotic, benim gözlerim yukarı bakıyordu istemsizce. 1 saat sürdüğü oldu.

İdrar tutukluluğu yapıyor, lakin çok etkili. 1 sene önce denediğimde idrar tutukluluğu yaptı, acillik oldum, hiç tuvaletimi yapamıyordum. Anafranil kullanmak istiyorum, OKB çok azgın ve dirençli. Ne yapabilirim?

Doktorunuzla görüşün. Burada bizim bir şey dememiz yanlış olur.

Okb için aslında terapi daha iyi bir çözüm olabilir. Davranış terapisi ve Bilişsel terapi gibi tedaviler var.

@İçgörüsümaxolan,
Maalesef benim de aşırı olduğu için sabah akşam 1 er tane alıyorum. Biraz saçma gelebilir ama toplumdan ve herşeyden uzaklaştım. Benim açımdan biraz daha katlanılabilir oldu. Kendinizin deneme yanılma yapmanız gerekiyor. En iyi durum hangisinde ise onu bulmaya çalışın.

hocam 800mg Clonex ve 80mg Ledason kullanıyorum, lakin hareket bozukluğu var. Gözlerim kayıyor (okülojirik kriz). Anladığım kadarıyla bu sizde yok, olsa 25 senedir yürümezdi bu iş. Sizde durumlar nedir bu durum hakkındaa

Üst Alt