Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÇKYS'ye ismim düştü. Müdürlük akıl ve ruh saglıgı yerındedır raporu istiyor?

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
halk sağlığı kurumuna memur olarak atandm. engel durum zaten ruhsal. ankara atamamızı onayladı ve çkys ismim düştü. il müdürlügünü aradım ayrıyetten akıl ve ruh saglıgı yerindedir raporu isteniyor. benim zaten engelim ruhsal engelli kadrosuna yerleşenlerden bunun istenmemesi lazım diye söyledim. ankaraya soralım dediler. hiç bişey bilmiyorlar. bu konuda bilgi sahibi olan varmı

çkys ne demek ?? Benimde engelim ruhsal olacak 2018 ekpss ye gireceğim bu durumu bende merak ettim

İşi bilen biri olsa istememesi lazımda ne yaparsın işte ezbere konuşuyorlar. Senin zaten onayın bizzat ankaradan verildi.

yukarıdaki yazdığınıza dair bir ihtimal, ki bence bundan dolayı.

memur olma şartlarında "akıl sağlığının yerinde olması" gibi bir şart var, aşağıda ekleyeceğim linkteki yazıyı bir okuyun benzer bir durum. görevinizi devamlı yapmaya engel olabilecek bir akıl sağlığınızın olup olmadığını belgelendirmek istemişlerdir. raporunuzda sorun yoktur sadece raporunuza ek olarak bir belge istiyorlardır. raporunuzda "memur olmasında bir sakınca yoktur" ibaresi ile eşdeğer bir durum bence

ENGELLİLERİN ENGELLİLİK RAPORUNDA BELİRTİLEN HUSUSLARA UYGUN İŞLERDE İSTİHDAMI

birde bu var ruhsal rahatsızlıklarla ilgili örnek olarak

http://memurunyeri.com/2012-08-19-1...arinin-devlet-memuru-olmasi-mumkun-mudur.html

Son düzenleme:
Üst Alt