Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift taraflı protez kullanıyorum. Özür raporum geri geldi?

ege egem

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba;

20 Şubat a kadar sol kalçamda total protezim vardı şimdi ise sağ kalçama protez takıldı yani anlayacağınız çift taraflı kalça protezim mevcut.
Önceden verilen tek taraflı protezime % 19 + diğer kalça % 5 toplamda % 23 özür oranım var (tablo 3.3 ve tablo 3.33 den değerlendirilmiş)
Bu arada sigara kullandığım için rapor alırken Göğüs Hastalıklarına da girmiştim oradan oran verilmedi. Şimdi ise Ankara Maliyeden raporum geri gönderildi ve şu ibare var... ''uyumlu volume duyarlı spirometrik solunum fonksiyon testine gönderilmesi.Fonksiyon kaybının tablo 3.4 e göre bildirilmesi''
...zaten ortopedide tekrar gidip çift taraflı protez olduğundan dolayı oran yükseltmesi için hastaneye gidecektim şimdide göğüs hastalıklarına girecem... ama aklıma takılan ve internetten araştırmalarımda benim eski oranım 3.3 ve 3.33 den verilmiş tablo 3.4 ise yardımcı cihaza bağlı hastalar için değerlendirilen bir tabloymuş ve birleştirilemezmiş...
ne kadar doğruluğu var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Sonuç alabildinizmi. Yani iki kalça protez var benimde o zaman tablo 3.4 é göre degerlendirme sayılmıyor mu?

Üst Alt