Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cerrahpaşa'ya Vergi indirim raporu başvurusu?

ziya58

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba

2 sene içerisinde üst üste gelen sağlık sorunları beni bir hayli yıprattı. Özel bir Bankada görev yapıyorum. İşyerinde ki yöneticilerim benden Cerrahpaşa gitmemi ve sağlık kuruluna girmemi istiyorlar. Bu isteklerinin son derece iyi niyetli olduğunu biliyorum. Allah razı olsun onlardan.

Sağlık sorunlarıma gelecek olursam;

- epilepsi (tegretol gunluk 800 mg)
- faktör 5 leiden heterezigot, mthfr a1298c varyasyonu, mthfr c677t varyasyonu
- Derin ven trombozu akciğer embolisi attı. (xarelto 20 mg)
- Hiper Tansiyon (karvazide 150/12, 5 mg+beloc Zoc 50 mg
- Diyabet Glukofen 3*500 (günlük)

Cerrappaşa'dan sağlık kuruluna girmek için ne yapmam gerek. İşyerim benden böyle bir rapor istiyor diyerek rapor alabilir miyim? Yada sakatlık vergi indirimi için mi talebim olmalı mı?

Yaşadığım sağlık sorunları benim sakatlık vergi indirimi raporu alabileceğim türden sorunlar mı?

Ne şekilde başvurmam gerektiği yada nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

Çok teşekkürler.

38 yaşındayım. (19 senedir çalışıyorum)

Herkese Merhaba

Yukarıdaki konuyla ilgili olarak daha doğrusu yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle engelli (özürlü) raporu almam mümkün müdür?

Teşekkürler.

Herkese günaydın arkadaşlar,

yorumlarınız lütfen

teşekkürler,

bugün haydarpaşa numune hastanesine engelli raporu almak için başvuruda bulundum.

Üst Alt