Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma ortamı koşulları ve yemeklerinin sağlığıma olumsuz etkisi!?

frkan.jjjj

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
Merhabalar 3.5 yıldır bir çağrı merkezinde çalışıyorum

Günde 50 çağrı aldığım birimden neredeyse 200 çağrı aldığım birime onayım alınmadan geçirildim iş yüküm arttı
İş yerimde sürekli takım değişikliği yönetici değişikliği vs süreçler yaşadım

Rahatsızlıklarım sebebiyle iş yerinde verilen yemekler ülseratif kolitimi kötü yaptığını ses ve bunaltıcı ortamın iyi gelmediğini defalarca söyledim işveren fakat çözüm bulunmadı bu süreçte bazen bildirimsiz devamsızlık yaptım fakat bilgisini verdim şu şu sebepten diye homeoffice değerlendirilmek isterim diye

Gelinen son noktada işveren tarafıma defalarca tutanak tutmak istedi imzalamadım ve en sonunda ücretsiz izine çıkardığıma dair bir kağıt konuldu önüme imzalamadım şuanda işyerine girişim engelleniyor güvenlik almıyor 5-6 gündür alo 170 defalarca şikayet ettim çözüm yok günlerdir mail atıyorum şirket yöneticilerine cevap yok bu süreçte şirkette çalışırken engelli raporu aldım bunun dışında anksiyete bozukluğu arttığı için sertralin dozu artırıldı ne yapabilirim.
Öneriniz varsa. Yardımcı olabilirmisiniz?

Öncelikle geçmiş olsun çağrı merkezi çok zor bir sektördür.
işin içinde olmayan bilemez.
bu kadar sorunla uğraşıyorken bence noter ihtarnamesi çekin kuruma ve haksız olarak fesihe sebeb verdiğini belirtin.
en azından tazminatlarınızı alırsınız.
daha sonra da uygun bir iş bakmanız sizin yararınıza olacaktır.

@frkan.jjjj, İşinde ki sorunları nasıl çözeceğini bilemiyorum.

Ama çağrı merkezi kesinlikle ruhsal rahatsızlığı olanlar için uygun bir iş değil daha kötü olursun olmuşsun zaten sağlıklı kişiler için bile çok zor bir iş o.

Üst Alt