Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışan performans değerlendirme puanı yükselir mi?

Konular
13
Reaksiyonlar
28
Merhaba,
Herhangi bir işyerinde yaklaşık 3 aydır çalışıyorum. Arada bir çalıştığım hatta sürekli teftişler oluyor, bu esnada çalışan performansı da değerlendiriliyor. Değerlendirme puanım ilk işe girdiğim gün 100 idi sanırsam, dün akşam 88 puan olduğunu öğrendim. Verimli ve İyi çalışmam da bir sıkıntı yok ama Dağınık çalıştığım için değerlendirme puanımı 4 hane düşürdüler. Yani şu an 84 puan olmuş. Sırlama işçisiyim bu arada, bu saatten sonra çalıştığım hatta daha düzenli, temiz çalışmaya özen göstereceğim.
Sorum şu; Performansı Değerlendirme puanım zaman geçtikçe yükseltilir mi sizce ? Mesela bir sonraki değerlendirme notlarında 84 puandan 88 puana arttırma gibi birşey olur mu?

Tabiki olur....zaten söylenmiştir neyi duzeltmen gerektigini.....onu halledersen yeniden yükselir....

Evet, formenim tarafından neyi yanlış yaptığım sözlü olarak ifade edildi. Bende bundan sonra daha düzenli ve temiz çalışacağımın sözünü verdim. İlerleyen zamanlarda bu puanın daha da aşağılara düşmesini istemiyorum.

Üst Alt