Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünü okumamın bana faydası olur mu?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

- Ben Milli Eğitim de şu anda görev yapıyorum EKPSS ile atandım atandığım ilçede örgün eğitim de görüyorum büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum hem çalışıp hem okuyorum yani anlayacağınız çok yoruluyorum bu yüzden sormak istedim bu okuduğum bölümün ileri de memur olabilmek için bir faydası dokunur mu bana? Yoksa bu çabam boşuna mı?

Eğitim seviyeniz arttığı için (Ortaöğretimden önlisans yada Lisans) derece yada kademe artırmış olursunuz ve buna göre maaşınız da artar.
Daha sonra EKPSS'ye girip memur olmayı düşünüyorsanız bölümünüz açılırsa tercih de yapabilirsiniz ve eğitim de artmış olur ortaöğretimdense lisans yada önlisans daha avantajlı

Plumeria Amirim o bölümü oku biz sana tolerans gösteririz seni asla bırakmayız yükselme sınavlarına falan girersin dediler :)

Okumak her zaman fayda sağlar er yada geç.Maaşa,terfiye her şeye,toplum içinde bile farklı gözle bakıyorlar.

Son düzenleme:
bedirrr bende şu anda çok şükür görevimin başındayım ben sadece merak ettim çünkü hocalar dahil bu bölümü fazla önemseyip üstüne düşmüyorlar bende bi an korkuya kapıldım acaba gereksiz bir bölüm müdür diye

Üst Alt