Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün almam gereken emekli maaşım 23 Nisan diye mi yatmamış?

kurufasulya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bugün maaş günüm fakat para yatmamış 23 nisan maaş günü olupta maaş çekebilen varmı teşekkür ederim

Resmi tatil pazartesiye geldiğinde maaş ne zaman yatar cevap verirseniz çok teşekkür ederim edevlete banka ek ödeme vs gibi detaylar çıktı fakat garanti bankasında yatan bir şey yok

Eve emekli maaşı yazısı geldi edevlete ek ödeme toplu ödeme bilgileri düştü 23 nisan maaş günü garanti bankasında hesabım olduğu için orayı yazdık yatan birşey yok garanti müşteri hizmetlerini aradık hesapta para yok dedi

Edevlette garanti ankara esat şubeside çıkmış inşallah bir aksilik yoktur 3 aydır bu parayı bekliyoruz

kurufasulya
Kardeşim biz çektik her hangi bir sıkıntı yok.
Şayet senin alacağın ilk maaşın veya banka değiştirme gibi nedenler var ise,
banka işlemleri ile ilgili olan bir durum söz konusudur,imza vs gibi.
Banka bu yüzden ödemeyi otomatik yapmamıştır.

Genelde bankalarda şu şekil oluyor. Maaş günün tatile geliyor ise cumartesi gibi, Cuma günü yatırıyor. Pazara denk geliyor ise Pazartesi. Emekli maaşları bu şekil yatıyordu önceden hala böyle mi bilmiyorum. Sizinki de böyle bir durumdan dolayı salı gününe atmış olabilirler. İlk maaşda böyle yapıyorlar mı bir fikrim yok.

170 aradım resmi tatil sebebi ile hesabınıza yarın geçer dedi sistemde para gözüküyor fakat hesapta para yok ilk maaşı alıcam nasip olursa

Garanti bankasında hesabım vardı banka memuru iki hafta önce ilk maaşın bu hesaba yatacağını vs söyledi bugün karttan bakınca parayı göremedim bankayı aradım adıma mevcut hesap dışında maaş hesap açılmış o hesaptada bakiye 0 dedi 3 aydır maaşı bekliyoruz malum geçim durumları

Edevlette banka değiştirme bölümüne girince maaşta bloke olduğu yazıyor şube değiştirebilirsiniz fakat banka değiştiremezsiniz ibaresi var garantiden çekip ödediğimiz kredi ile alakalı olabilirmi..
?

Emekli aylıklarındaki değişen rakamları anlayamadım

ozgurmeric74

Özgür bey merhaba emeklilik karar sürecinde sizin verdiğiniz bilgiler çok işimize yaradı rabbim sizden razı olsun kısa bir sorum olacak sgk hesaplama sitesinde 2600 civarı bir rakam çıkıyordu emekli olduğumu bildiren kağıtta 2900 küsür maaş yazıyordu fakat geçen ay aldığım ikinci maaşta 116 ek ödeme. ile toplamda 3030 civarı bir rakam aldım bu fark nerden yansımış olabilir arada gecen zamanda zam vs oldu teşekkür ederim

@kurufasulya

engelliler için sgk sitesindeki hesaplama biraz düşük çıkar. site bakmakla yükümlü olduğumuz kişilerden gelen farkı hesaplamadığından olsa gerek.engel durumundan emekli olduğumuzdan ve bakmakla yükümlü ailemizin olduğundan sitedeki maaştan genelde 150-300 tl fazla maaş bağlanır.herhangi bir zam olmadı. zamlı maaşları önümüzdeki ay alacağız.%5 gibi olacak sanırım.kağıtta gördüğünüz 2.900 tl ek ödemesiz tutar. ilk aldığınız maaşta birikmişleride aldığınızdan kafanız karışmış olabilir.2.900 tl maaş+ ek ödeme 116 tl maaşınız 3.016 tl olması gerekiyor.

Üst Alt