Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu Yazıyı Okuyabildiniz mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cimcimee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cimcimee

Üye
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalaın arşaıtramya gröe, kleimleirn Hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.

Eevet bencede doğru araştırma :) bende okudum sular seler gibi hemide:)

Merve Hanım :İngilizler için bir sorun olmaz beki ama.
Türkçe miz çok zengin bir dildirki okuyamazsın bir kelime yer değişdirsenniz.varlı bir anlam cıkar ortaya. mesala bir örnek !

Mevre :.....

Araştırmayı ingilizler yapmış ama merve nin yazdığı yazı türkçe hocam..:) ve Gayette okunuyo yani..:)

gayet normal olmus benim icin bi sorun yok yalnis yazmaya alismisim okumak da zor gelmedi

:o:o:o TABİKİDE OKUYABİLDİK :):):)
MERVOŞ İYİ KARIŞTIRMIŞSIN....
AMA "Hrfalreiinn" ŞUNU FARELERİ DİYE OKUYODUM AZ DAHA AHAHAHAHAH :D

Merve Hanım :İngilizler için bir sorun olmaz beki ama.
Türkçe miz çok zengin bir dildirki okuyamazsın bir kelime yer değişdirsenniz.varlı bir anlam cıkar ortaya. mesala bir örnek !

Mevre :.....

Yazı türkçe zaten .. ve bence çok gayet rahat okunuyo :)

Anlatılmak istenileni çok iyi anlatmışsın Cimcimem :)

Tşk ederim ceren ablacımm :o

:o:o:o TABİKİDE OKUYABİLDİK :):):)
MERVOŞ İYİ KARIŞTIRMIŞSIN....
AMA "Hrfalreiinn" ŞUNU FARELERİ DİYE OKUYODUM AZ DAHA AHAHAHAHAH :D

Allah sana ne diyim fare hemi :D süpersin ablacım yaa:D:D

Bir ignliiz üvnsertsinede ypalaın arşaıtramya gröe, kleimleirn Hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.

Cimcimee: Ben yazınızı okuyamadım demedimki siz şimdi Mevre yi Merve mi okudunuz yani ?.
Farklı bir şey anlatmak isdemişdim hani derlerya leb demeden leblebiyi anlamak.

Ben İNGİLİZ deyince kırk sever düşünürüm ingilizin boşuna kürekcek meyeceğini bildigim için.....

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri