Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu seçim sonuçları atamalarımızı olumsuz etkiler mi?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Biliyorsunuz yeni seçimler de koalisyon hükümeti cıktı bizler atandık ama henüz işe başlamadık bu seçimler atanmamızı etkilermi

şimdilik etkilemez de,Türkiyeyi etkiler sonuçlar.duran yatırımlar,çıkan dolar-faiz,enflayon.tam da düşmanlarmızın istediği gibi.Amerika avupa ile birlikte,bizmiler de kına yaksın.

Hayır etkilemez, devlette devamlılık esastır.

Başlık seçim sonuçlarından atamaların etkilenip etkilenmeyeceği konusundadır, seçim sonuçlarını içeren siyasi yorum yapmayınız siliyorum zaten bilginize.

atanmayı etkilemez belki ama ne kadar zaman maaş alabiliriz orasını bilemem gerçi ben atanalı 5 yıl oldu ama yine de durum iç açıcı görünmüyor Ufukalp bey mesajımı silmezseniz sevinirim bu arada çünkü pek siyasi bir yorum gibi durmuyor

bu vakitden sonra maaş iş biraz zor arkadaşlar. koalisyon bu ülkeyi ileri değil geri götürüyor sizde iyi biliyorsunuz. hakkımızda hayırlısı artık ne diyim.

Atamaları olumsuz etkilemesi bir yana, ben çok daha yüksek sayıda alım olacağını düşünüyorum.

inş yeni kurulacak hükümet hakkımızda hayırlı kararlar alır

Şimdi artık 3. atama kampanyalarını lehimize çevirme zamanı gelmişltir, ben seçim sonuçlarına göre 4 partide engellilerin oyunu alabilmek için artık bize zorluk çıkartmayacaktır diye düşünüyorum o yüzden ilk önceliğimiz Ekpss2015/2. atamalarının olması için herkes birlik olup başbakanlığa, bakanlıklara, dpb'ye, çsgb'na bol bol mail, tweet ve kampanyaları göndermemiz lazım arkadaşlar artık herkes elini taşın altına atsın artık sanal va saha platformlarda hakkımızı aramak hepimizin yararınadır...

Arkadaşlar konunun başlığına bakın yaptığınız yorumlara bakın siyaset yapma yeri burası değildir ayrı bir başlık açıp orada siyaseti konuşabilirsiniz, biz burada seçim sonuçlarına göre engelli atamaları nasıl bir yol izler 3. atama olur mu, olması için neler yapmamız gerekir, aslında cevabı çok basit ama kimse 3. atama hatta 4. atamalar için elini taşın altına koymuyor, artık bundan sonra partiler büyük kitlelerden oy alabilmek için ellerinden geleni yapacaktır, o kitlelerden birisi de engellilerdir o yüzden atamalarda 3.000 yada 5.000 değil, 15.000-20.000 engelli alımı yapacaklar ki buda onlara oy olarak geri dönsün. Arkadaşlar lütfen artık hepimiz birlik olup 3. atamalar için topyekün bimer'e, bakanlıklara, dpb'ye, tweet'er, mail'ler ve imza kampanyalarına hız vermemiz lazım çünkü engellilerin en büyük sorunu istihdamdır...

erdınc nasıl yanı artık engellı alımı yapılmıcakmı

Arkaslar sakin olun turkiye cumhuriye yikilmadi. Hala guclu bir sekilde ayakta. 3. Atamayi bilemem ama. Daha sonrasinda ekpss sinavi ile her yil 1 alim devam edecektir. Bu verilmis hakki hic bir hukumetin geri cekebilecegini dusunmuyorum.

ben ne siyaset yapacağım ne de sizinle polemiğe sadece bu koalisyonun bizim için yararlı olduğunu düşünenler sadece geçmişe bakın ve düşünün bu hala size güzel geliyor mu???

Devlette işler bir partinin 2 dudağı arasına kaldıysa vay halimize...

Bu mantıkla devlet memurları bu ay maaşlarını alıp alamayacaklarını da sorabilir.

Devlet, yasalarla, yönetmeliklerle yönetilir. Atama yapıldıysa yapılmıştır. O parti, bu parti kafasına göre bunu değiştiremez.

Konu sapmış benım konuyu acarken sormak ıstedıgım bız bu atamada yerleştik meb e fakat il degişikliği için dilekçe verdik bekliyoruz evrak istemelerini bu süreçte göreve baslarmıyız yoksa baslayamazmıyız durumumuz ne olur

Kardeşim hükümetler gelip geçici, devlet bakidir.
Sizin muhatabınız hükümet değil devlettir ve devlette süreklilik esastır, hiç bir sorun olmaz merak etmeyin.

Hükümet ayrı devlet ayrıdır..Hükümetler "devlet olmaya değil" devleti yönetmeye talip olarak iktidara gelirler. Şu dönem için endişelerinizde haklısınız ama kazanılmış haklar anayasa güvencesindedir. Merak etmeyin sıkıntı çıkmaz..

almanya da koalisyonla yönetiliyor. kaos mu var orada? halkınızı aptal yerine koymazsanız sorun çıkmaz. ama dış güçler, hayali düşmanlar vs ye inanırsanız o sizin sorununuz olur.

Atamaları olumsuz etkilemesi bir yana, ben çok daha yüksek sayıda alım olacağını düşünüyorum.

Beyefendiye katılıyorum. Belki bir süre ekonomiyi düzene sokmaya çalışırlar, düze çıkınca da artan bir ivme kazanır atamalarımız. Yeni durumun kadın, engelli ve ekolojik olarak iyi getirileri olacağına inanıyorum, keza azınlıklar için de aynı şekilde.

tüh yaaaa desene maaşımızı alamayacağız :) 25 yıldır hiç aksamadı oysa :rolleyes: . oysaki ben akp öncasinde 500 kişiyle birlikte memur olmuştum keşke akp zamanında memur olsaydım :confused: krizlerde bile maaşımız kesilmedi lakin kerizlerde maaşımız kesilebilir :eek: aramızda kalsın , gelen her hükümet bir önceki hükümetin devlet memurlarını kovuyor :( sonra yerlerine kendi adamlarını alıyor :cool: üstelikte hiç birine maaş ödemiyor :p yasalar bile hükümete göre değişiyor bu sebeple gelen hükümet hızını alamayıp ülkenin coğrafyasını da değiştirecek diye ödüm kopuyor :eek: düşünsenize bir sabah kalktınız afrikanın ortasında kutup ayılarının eşliğinde japonlarla kahvaltı yapıp gök yüzündeki yıldızları sayıyormuşuz :)

arkadaşlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ? yada ne içiyorsanız bende istiyorum ;) . hiç bir değişiklik olmaz hayat her zaman devam eder . isimler değişir düzen değişmez

Sizce eylül de ya da ekimde üçüncü atamalar olur mu? Eğer hükümet kurulamazsa olamaz gibi geliyor bana

Engelle memur alımı yapılacak ancak bu sene içerisinde 3.atamanın yapılabilmesi için bizler boş durup, hakkımızda alınacak kararları beklememiz hata olur, önce biz yetkili mercileri hareketlendirmeliyiz, bunun için de her platformda sesimizi duyurmamız için çalışma yapmalıyız.

2015/2 ekpss 3. Atamada 26 bin boş engelli kontenjanından en az 6 bin kadronun adaylara tahsis edilmesini talep etmekteyiz. Boş engelli kontenjanların doldurulması engelli istihdam önündeki engeli kaldırır kadroya göre engelli aramaktan artık vazgeçilmeli bu düşüncenin yerine mevcut ekpss adayları yani var olan engelliye göre uygun kadroların tahsis edilmesini daha doğru daha samimi bulmaktayız.nitelik kadrolarda iyileştirme yapılarak düz memur kadrosu açılması gerekmektedir..atama bekleyen ekpss adayların taleplerine cevap verilmesini beklemekteyiz.
saygılarımızla

atama bekleyen ekpss adayları platformu

Bence bundan sonra partiler ve insanlar kendilerine çeki düzen verirler. Hükümetler ,Bakanlıklar kimseye tapulu ve kalıcı değil. Sandığa ve seçmenin tercihlerine saygı duyulmalı UFUKALP beye katılıyorum devlette devamlılık esastır.Kendi kendimize korku ve vesvese çıkarıp onada inanmayalım hakkımızda hayırlısı diye dua etmiştim.Bence Rabbim en iyisini bilendir.SEVGİLER.....

Arkadaşlar aşağıdaki yazı metinlerinden birini lütfen elimizden geldiği kadar yüklenip tweet atalım, arkadaşlarımıza, akrabalarımıza ne kadar eş dost varsa hepsinden yardım isteyelim onlarda tweet atsınlar. ALLAHIN İZNİYLE 3. ALIMLAR OLACAK...

TWİTTER YAZI METNİ 1
Kamuda 24.355 açık kontenjanı bulunan ve atanmayı bekleyen engelli memur adaylarıyız. 2015 yıl sonuna kadar engelli ataması istiyoruz.

TWİTTER YAZI METNİ 2 2015 yıl sonuna kadar 24.355 açık engelli kontenjanın dolmasını ve engelli olarak atanmayı bekliyoruz. #Engelliler2015EylüldeAtamaİstiyor

Twitter adresleri
@RT_Erdogan Ahmet_Davutoglu @csgbfarukcelik aysenurislam Murtazayetis
@tcbestepe AKParti kumbuzmali oktayvural @kilicdarogluk @dbdevletbahceli
cihan_Haber CnnTurk @dhainternet @ihacomtr @Haberturk stargazete sabah
shaberTV @ulketv fatihportakal muratguloglu @kucukkayaismail

Not: Dileyen engelli memur adayları kendi buldukları twitter adreslerini yorum olarak yazıp katkıda bulunabilirler.

Üst Alt