Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu ehliyetler ne zaman değişecek? Ehliyetimi H sınıfına çevirmek için bekleyeyim mi?

bykadir

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Ben becker müsküler distrofi hastasıyım.Ehliyetim şu an B ve otomatik vitesli aracım var ve de araç kullanmada herhangi bir sorunum yok(manuel-otomatik).Bu ehliyet değiştirme işi çıktığı için aynı anda ehliyetimi H ye çevirmeyi düşünüyorum.Şu an %96 ağır özürlü raporum var.Bu rapor Ehliyetimi" H-otomatik vitesli araç kullanabilir."Şeklinde değiştirirken herhangi bir sorunteşkil eder mi?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kas hastalığında sürücü belgesi çok zor verilir ve her yıl kontrol şerhi düşülür. Olası bir yenilemede işin kolay olmaz Kadir.

Abi benim endişemde bu sebepten. Bakalım biraz erteleyeyim. Biraz sıkıntılı olacak gibi.

Lenovo Vibe P1 ile gönderildi.

bykadir

Özellikle de %96 ağır özürlü durumda gerçekten zor.
Tavsiyem ötv muafiyetini falan düşünmeyin bile, 5 yıl daha keyfini sürün ehliyetin, tanınan sürenin sonunda Allah kerim.

Üst Alt