Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun Fıtığı Ameliyatları sonrası engelli raporu..?

Defne2002

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Biri 2013 diğeri de geçen ay olmak üzere c5-6 ve c6-7 seviyelerinde boyun Fıtığı ameliyatı oldum ve her iki seviyede de biri hareketli olmak üzere 2 tane Cage konuldu.
Ayrıca c3-4 seviyesinde de bası oluşturan santral protrüzyon var.
2009 senesinden bu yana da menieristanbul hastasıyım ve sol kulağımda Tamamıyla bir işitme kaybı sözkonusu.
2011 yılında da mideden hiatal herni gastroasofalgeal Reflü tanısı ile mide Fıtığı ve Reflü ameliyatı oldum.

Bankacıyım ve özellikle bu ameliyat sonrası görev Değişikliği talebinde bulunduğumda insan kaynakları talebi gerçekleştirebilmek adına bu rapora dair bir yönlendirme yaptı.Yorumları ve forumları okudum ama bu içinde Bulunduğum durum bu rapor dahilinde değerlendirilebilecek hususlar mı emin olamadım.Görüşlerinizi rica edebilir miyim.
Son ameliyatım c6-7 dendi, ameliyat öncesi son emar raporundaki radyolojik yorumu aşağıda paylaşıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

C6-7 diskinde karanfil uzantımı santral -sol paramdan protrüzyon ve spiral Korda hafif bası
C3-4 diskinde spiral Korda hafif bası oluşturan santral protrüzyon
C5-6 düzeyinde disk mesafesine santraline post operasyon antrenör metalik enstrumentasyona ait artefaktlar.
C4-5 diskinde santral ve C7-th1 diskinde santral -sol paramdan nonkompresif küçük protrüzyonlar.

Üst Alt