Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birkaç gün gecikmeyle kontrole gitsem ehliyetim iptal olur mu?

karacalar

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar; ben ehliyetimi 1 yıl konrollü almıştım ve kontrol zamanım 2 gün kaldı kont.zamanı geçtikten sonra
heyetten olumlu raporu trafiğe versem sorun çıkar mı? trafik sorun çıkarır mı? teşekkürler şimdiden.....!!

O arada kaza yapamyın, trafik kontrolüne yakalanmayın. Onun dışında bir sorun olmaz.

Bende B sınıfı ehliyet aldım; her yıl kontrole gelmemi söylediler; 2 yıl oldu geçiyor; hiç kontrole gitmedim çünkü arabam yok :) olmasa bile başka araçlarla gezintiye çıkarsam "oturan boğa"'nın yazdıkları gibi eğer yakalanırsak sorun olabilir :) Hemen araba alır almaz kontrole gideceğim bilgileriniz için teşekkürler :)

ötv sorunu..

Ve ehliyetim iptal oldu..... :(( Maliyenin ihbarnamesine istinaden heyet icin hastnye murcat ettm.. ..Sonuc" h sınifi ehliyet alamaz '' dendi.. Simdi ötv odememem icin iZlemem gereken yol nedir... Teskkurler simddiden..!!

yine bu forumda okuduklarıma bakarsanız korkmanıza gerek yok. çünki raporu yenıden alamasanızda vergı ıstenmıyor dıye okudum burada ve bıcok yerde bende arastırmıstım bu konuyu arabayı bır yıllık raporla aldıgın zaman raporun suresı doldugu zaman bıse olmuyodu

Tesk.samsunlu.... Gecen yil ehliyeti almistim bu durum beni cook uzdu..ehliyetin iptaline karsilik itiraz edemezmiyim.Yada farkli hastnede muracat etsem olmaz mi?yarin ihbarnamenin gönderilisinin 15.günü en gec yarin rapor vermem lzmAraba kullanmayida seviyorum bu "arc kullanamaz" rporunu maliyeue vrsem hersey biter....:( lütfen arkaaslar yardimci olursaniz cooksevinirim ...????

Benimde benzer pratigim var.. Seninkisinle ters durumda ama fikir verebilir.. Benim ehliyetim "C. saglikli oldugum zaman aldigim normal ehliyet.. Hastaligima bagli olarak Arac kullanamaz diye ehliyetime el koyuldu. İtiraz ettim , ve hastaneye yolladilar .. O donemde heyete girip muayene edildim. Heye sonucunda "her 6 ayda kontrolu uygundur olarak" ehliyetim iade edildi. Bundan sonraki surecte heyete degil FTR , Ortapedi veya Noroloji uzmanindan durumum hakkinda 1 rapor alip ibra ediyorum.. Son kontrole gittigimde , FTR uzmani "arac kullanamaz" raporu verdi. Durumumda her hangi 1 degisim olmamasina ragmen bu yonde 1 kanaat bildirdi. Oysaki eskiye gore sagligim daha iyi. Neyse... Bende gittim baska doktora ve oradan " 6 ay " uzatmali rapor tekrar aldim. Onerim ; Sizde baska 1 doktora gidin , fakat sizin durum heyetlik 1 durum.. Tek hekim raporu ise sansini baska doktorda ara..

İl sağlık müdürlüğüne itiraz edebilir, başka bir hastaneden rapor alabilirsiniz. O da olumsuz olursa, konuyu mahkemeye taşımanız da mümkün.

Farzi misal Tekrar olumsuz cikti..araba evdemi yatacak kardeslerimin kullana bilmesi icin n ypmam gerekiyor...? Tertibattan nasil ckarta bilirim? Tesekkurler....

Üst Alt