Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıldır geçmeyen bası yatak yaram var. Ne önerirsiniz?

Marcopasali

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Sağ kalçamda bir seneye yakındır uğrastığım yaram vardı hastanede yattım debritman yapıldı yaraya gözümüz gibi bakıyoruz ama bi türlü iyileşme göstermiyor kemikte ostimiyelide var
Artı enfeksyonum hep 80 90 arada düşüyo
Şimdide kuyruk sokumunda açıldı nekroz var bayram sonrası temizleticem
Sizlerden ricam İstanbul içi iyi diyebileceğiniz hastane doktor
Minder krem öneri ne varsa duymak istiyorum

En iyi tedavi yara üzerine mümkün olduğu kadar bası yapmamak, arada havalandırmak

@OturanBoğa, ağır spastisem vardı fizik tedavide kalçanı kırdılar sonrası hiç yürüyemedim sürekli oturmak ve yatmaktan yara açıldı
Kalçamda vardı şimdi kuyruk sokumumdada var
Havalı minderim yok havalı yatağım var
Yara için hastane önerisi minder önerisi ilaç ne varsa yazabilirsiniz
Kilom 80 ne yakındır

@Marcopasali,
Direkt plastik cerrahi bölümüne git, vücudunun bi yerinden (kol bacak olur genelde) deri alıyorlar ve o deriyi yatak yarasının üstüne koyup kapatıyolar kısaca ameliyat yapıyolar ve geçiyor bi kaç aya orada tüyler çıkmaya başlıyor. Kısacası ne yap ne et plastik cerrahine git. 2010 da kemik görünüyodu bende yatak yaramda, sağ-sol kalçada vardı ve bununla gecti geçene kadar yüzüstü uyudum hep baskı olmasın diye. Uzun yıllardır bir daha yatak yaram olmadı, 2 saatte bir kendini sağa sola çevir mutlaka yoksa yatak yarası kaçınılmaz. Dediğimi dikkate al kurtul dostum geçmiş olsun.

@Marcopasali,

Ne dediler kral? Ameliyat deseydin çünkü o kadar derin olunca ne antibiyotik ne merhem bi işe yaramıyor en fazla büyümesini enfeksiyonu bi tık önlüyor.

@UmutsuzduUmutlarım, pansumanı gayet temiz yapıyormuşuz nerdeyse sağ kalçama su bardağı giricek ama temizmiş yaramış kemikte ostiyomlit var enfeksyon kuyruk sokumundada açıldı kan enfeksyon değerim yerlerde saolsunlar zannedersem mezarda yatarak tedavi yapacaklar

@Marcopasali,
Off malesef geçiştirmişler. O yara pansumanla iyileşmez eğer iyileşecek olsa o kadar derin olmazdı. Ben adana balcalı hastanesinde oldum. Oranın numarasını al internetten iletişime geç (durumu anlat onlar seni yönlendirir) muayene ol ve ameliyat iste kurtul. Yoksa Allah yardımcın olsun kardeşim.

@Marcopasali,
Merhaba devlet hastaneye gitseniz sizi muhtemelen yatırırlar hastaneye 1-2 ay gibi emin ol hemsireler gözünüz gibi bakar size aynı zamanda fizik egzersizleri de yaptırır. Erkek arkadasımın annesi belden asagısı felcli o da yatak yarası enfeksiyonu kapmıştı. Yaşıdan gereği 4-5 ay hastanede kalmıştı ameliyatta olmustu. Şuan iyi yatak yarası gecmisti.
Kendi eviniz için boru tipi havalı yatak satın alın sizin için çok faydalı olur. Ondan öncesi yatak yarasını tedavi ettirirseniz önceliginiz o olsun beklemeye gelmez.
Çok gecmis olsun

Üst Alt