Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım duymuyor. Skolyoz ve beyin ameliyatı oldum. Rapor oranım ne olur?

alperdanabas

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar

bı konu hakkında yardımınıza ıhtıyacım var

benım sol kulak duymuyor teste gırmedım daha ama tamamen duymadıgından emınım sag kulak kapandıgı zaman hıc bır sekılde duymuyorum.

skolyoz amelıyatı gecırdım sırtımda platınler mevcut.

beynımden ıkı kere amelıyat oldum ödem vardı.

bunlarla engellı raporu alabılırmıyım ?
engellı raporu almak ıcın neler yapmalıyım ?

bana yardımcı olursanız cok sevınırım

Cok tesekkurler ıyı gunler .

kulaktan anca %6 veya %12 alırsın..eger hafıf duymama ve orta duymama ıse..amelıyat oldunsan skolyoz ve ıkı kere beyinden ve kulaktan say..%40 rahatlıkla alırsın..ama dıger hastalıkların varsa onlarnda baktır ve ekle... oranın yukselır

Dostlar Acil yardım

merhaba,

Dün engellı raporu ıcın heyete cıktım,

Astım hastalıgım cıktı gogus hastalıkları doktoru rapora %30,

Kkb İşitme testinde sol kulak %95 duymuyor Sag Kulak %47 Duymuyor oranı ile rapora %34 yazdı.

Skolyoz hastalıgımda var. Rapora Bel hareketleri kısıtlı Minimal yazdı. ( oran yazmadı rapora ) ve beyin apsesi ( oran yazmadı ) vardı. Ikı kez de Beyin operasyonu gecirdim.

Bana ayın 18.de gel raporunu al dediler.

Dostlarım sizce engelli oranım kac olur. Internette gereklı hesaplamayı yaptım %69 cıkmakta ( Balthazard Hesaplama Programı )

Sizlerinde görüşünü almak rahatlamak istiyorum.

yardımcı olursanız sevınırim.

Saygılar.

Cok tesekkurler Mr.no

peki neye gore hesapladıgını acıklayabılırmısın ?

Intertte bulunan Balthazard Hesaplama Programı dıye bı lınkten pek bılgım yok ordakı yerlerı doldurdum

Lone bende ordan hesapladım iste ama emın olamadım.

Cuma gunu ne olacak bılmıyorum

En az %41 almam gerek

Doktorlarada soramadım hepsi birer padişah maşallah :)

birkaç % varsa en büyük % alınır. sonra büyüklük sırası ile çıkar çarp böl topla devam edilir.
Alper Kardeş sende 2 tane % sonuç vardı.
İlk önce en büyük olanını aldım: %34 var elde...
100 en 34 çıkardım: eldeki 66 ile 30 çarptım. Sonucu tekrar 100 ile bölüp eldeki %34 ile topladım sonuç bu:

Mr.no yardımın ıcın cok tesekkur ederım .

Kendınıze ıyı bakın

alperdanabas zaten direk toplasan iki oranı yine 69 yapmıyo :) ikinci konu platinleri nerden nereye kadar taktılar sırtına biliyo musun % 8 veya 9 oranda platinlerin kısıtlamasından alman gerekiyo heyet skolyoz ameliyatından dolayı oran vermesi için doktora geri gönderebilir

%62 raporumla Askerlik,Ehliyet vs gibi konulardan nasıl faydalanırım?

arkadaslar merhaba ,

30 dakıka once %62 engelli raporu aldım.

sızlerden rıcam

*ehlıyet
*gelır vergısı
ve özürlü kımlık kartı ıcın ne yapmam gerektıgını soylermisiniz

şimdiden yardımlarınız ıcın tsk ederim

Hayırlı cumalar

Ahmedkilicc tabi ki yazarım

kulak burun bogaz : 02.03.2016 / H sol opere kronik otit, İşitme azlığı oran %34
Solunum sistemi : 02.03.2016/ J 45.0 astım oran %30
Kas iskelet Sistemi : 02.03.2016/ opere Skolyoz . Kıfozite minimal yürüme doğala yakın Sırt Hareketleri Kısıtlı Fleksiyon Ekst. Minimal Kısıtlı (%4+%10+%7) oran % 20

Kişinin Özür Oranı : %62

Raporda aynen yazılanları yazdım.

Üst Alt